ZABAVNO & DRUŽABNO

New Swing Quartet in Oto Pestner še niso rekli zadnje besede

Pred vrati gala jubilejni koncert

New Swing Quartet in Oto Pestner letos obeležujejo 55+ let. Ob tej priložnosti bo v znameniti ljubljanski Festivalni dvorani v soboto, 16. marca ob 20. uri gala jubilejni koncert, kjer se bodo občinstvu poklonili z repertoarjem njihovih največjih gospel, swing in jazz uspešnic, ne nazadnje pa bo tu izbor zimzelenih uspešnic Ota Pestnerja.

New Swing Quartet sestavljajo vrhunske legende slovenske glasbe, Dare Hering, Marijan Petan, Tomaž Kozlevčar in Oto Pestner. V svojem več kot pol stoletja trajajočem delovanju so nastopili na več tisoč koncertih širom sveta, njig glas je odmeval v prestižnih dvoranah ter na stadionih. Poleg tega so izdali 46 albumov, gostovali pri predsednikih, kot sta Tito in Bill Clinton, prepevali so tudi papežu Janezu Pavlu, prejeli pa tudi več nagrad za življensko delo.

Oto Pestner, legendarni žametni vokal, zmagovalec Slovenske popevke in številnih drugih festivalov je v svoji bogati karieri nanizal vrsto uspešnic, kot so Trideset let, Vse je lepše ker te ljubim, Vrača se pomlad in številne druge.

New Swing Quartet & Oto Pestner
New Swing Quartet & Oto Pestner Foto: Promo foto

Vse to in še mnogo več, so dejstva, ki govorijo sama zase. Zato ne zamudite nepozabnega gala koncerta, enih največjih legend slovenske glasbe vseh časov.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button