ZABAVNO & DRUŽABNO

Maraaya: Prava ljubezen ni hollywoodski film

Evrovizijski dvojec leta 2015

“Prava ljubezen ni hollywoodski film. Prava ljubezen je lahko en dolgočasen dan, dan, ko ti ne gre najbolje, ko si najslabša verzija sebe, pa si še vedno ljubljen, spoštovan in cenjen. Še vedno čutiš podporo partnerja in le ob njem lahko znova zacvetiš,” iskreno o ljubezni razloži Marjetka.

Ekipa, ki drži skupaj

Skoraj dve desetletji je minilo od njenega prvega zmenka z zdajšnim možem in glasbenim partnerjem Raayjem. Pravijo jima, da sta slovenski super par, nepremagljiva pa ravno zato, ker sta ekipa. Ekipa, ki drži skupaj ob zmagah in porazih. Ekipa, ki se spodbuja, podpira, skupaj raste. Ekipa, ki ve, da je pot do zvezd strma, včasih polna ovir, ki jih premagujeta skupaj. In zmagujeta.

Maraaya
Raay in Marjetka Vovk Foto: Neo Visuals

Odnos do partnerstva

V teh dneh na slovensko glasbeno nebo prižigata novo glasbeno uspešnico Le ob tebi – pesem, ki ponazarja njun zrel odnos do partnerstva, zakona in njunega prijateljstva. “Iz navidezno preproste pesmi je nastalo močno sporočilo, da je res lahko biti skupaj, ko je vse lepo, bistvo prave ljubezni pa je, da skupaj rasteš in se dvigneš,” jo dopolnjuje Raay.

Ali kot v pesmi zapoje Marjetka: “Le ob tebi sem, kar sem. Poznaš me, vse obraze, moje zmage, poraze, še ko na tleh sem, blizu je nebo. In je lepo.” Njun ‘v dobrem in slabem’ je bila iskrena zaveza. “Velikokrat res rečemo v dobrem in slabem, naredimo pa tega ne. Ko nam je dobro, je vse super. Ko je malo slabo, pa veliko parov ne zna iti čez, se pogovorit in razumet. Na življenjski poti vsakega posameznika pridejo ovire, ki te bolijo, slike, na katere nisi ponosen, a to je del tebe in ravno o tem govori ta pesem,” zaključuje Marjetka.

Marjetka Vovk
Marjetka Vovk iskreno o ljubezni. Foto: Neo Visuals

Novi album

Oba z Raayjem sta ponosna, ker bo pesem del prihajajočega albuma, še prej pa jo bodo, skupaj z ostalimi uspešnicami in povabljenimi glasbeni gosti, lahko slišali vsi, ki se bodo udeležili njunih koncertov v decembru. Eden takih je prav na 19. obletnico njune ljubezni. Za darilo sta si letos zamislila samostojni koncert v Cerkljah na Gorenjskem. “Po devetnajstih letih je tudi obletnice treba znat začinit. Letos bo poleg naju z nama še, upava, polna dvorana poslušalcev, ki jima nekaj pomenijo najine pesmi,” v šali pospremi poseben dogodek Marjetka.

Maraaya
Za darilo sta si letos zamislila samostojni koncert v Cerkljah na Gorenjskem. Foto: Neo Visuals
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
3
Twitter
Back to top button