EMA

ManuElla suvereno na prvi vaji, kjer ne manjka niti veliki ognjemet

Pa smo jo končno dočakali. Prvo slovensko vajo, ki se je v areni Globe začela ob 10. uri zjutraj. Naša predstavnica ManuElla je imela na velikem odru na voljo trideset minut, pesem Blue and red pa je v tem času brez kakršnih koli težav odpela trikrat …

In da ne pozabimo! Na velikem evrovizijskem odru so tudi, čeprav nekoliko skriti pred kamerami, štirje štirje spremljevalni vokalisti, in sicer Lea Sirk, Karin Zemljič, Mitja Bobič ter Marjan Hvala – soavtor glasbe za pesem Blue and Red ter ManuEllin partner.

»Zelo sem navdušena in komaj čakam, da grem na oder in doživim ta enkraten občutek,« je pred prvo vajo povedala ManuElla, ki je ob tem dodala, da so si zgodbo zamislili tako, da na odru vse skupaj izgleda čim bolj naravno, brez odvečnega balasta. Naša pevka je na začetku pesmi na odru sama, proti koncu pa se ji pridruži danski akrobat Jannik Baltzer Hattel, ki izvaja prav posebno točko na vrtečem se drogu. Za še večjo spektakularnost pa poskrbi tudi resnično veličasten ognjemet.

ManuEllo med nastopom spremlja tudi ognjemet.Foto: Andres Putting

Nastala je elegantna, dolga bela kreacija, lahkotna, nekako nebeška,
ki ponazarja ‘allay’ del pesmi, za kontrast pa sem vključil tudi črne
usnjene detajle, ki nekako ponazarjajo dve barvi v pesmi. Obleka je
mladostna in pisana ManuElli na kožno, kar je tudi zelo pomembno.

David Hojnik

»Blue and red je zelo pozitivna in energična pesem. Tudi celoten šov smo si zamislili v pozitivni smeri,« še pove naša ManuElla, ki je oblečena v belo dolgo obleko, ki ima med drugim bele in črne elemente, ramena pa so okrašena z koščki stekla iz Rogaške Slatine. »V tej obleki, ki jo je kreiral David Hojnik, se počutim odlično,« je še dodala naša predstavnica, ki je svoje delo na prvi vaji opravila brezhibno. ManuEllo je po vaji čakala še novinarska konferenca, o vseh podrobnostih si lahko preberete tukaj.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button