ZABAVNO & DRUŽABNO

Mance Špik v tako zelo živahni skladbi že dolgo nismo slišali

Mančino univerzalno sporočilo

Manca Špik se po skoraj enoletni pavzi na glasbeno sceno vrača v velikem slogu – z novo skladbo Le enkrat se živi, videospotom in albumom, ki bo izšel v začetku maja. “Skladba prinaša sporočilo, ki ga že vsaj leto dni želim predati mojim poslušalcem. Vseh negativnih informacij, nesrečnih okoliščin, bolezni, vojn in vsesplošnega omejevanja pri stvareh, ki jih radi počnemo, je namreč več kot dovolj, zato sem dobesedno »obrnila ploščo« in pričela sestavljati niz pesmi vedrejše narave,” o novi skladbi spregovori priljubljena glasbenica, ki ob tem še doda, da bo z novim albumom zaokrožila svoj ustvarjalni opus preteklih petih let.

Manca Špik
Manca Špik te dni predstavlja novo sklado. Foto: Marko Delbello Ocepek

Pri pesmi je sodelovala Mančina stalna avtorska ekipa, ki pod vodstvom producenta Raayja že leta skrbi za njen prepoznavni slog. “Sem, kar sem. Dobra, stara, preverjena Manca, ki jo imaš lahko rad, ali pa ti gre s pozitivnostjo in preprostostjo že kar malo na živce (smeh). Lahko pa vsekakor obljubim več presenečenj na mojih prihajajočih poletnih koncertih …,” strne Špikova, ki je ob tem posnela tudi povsem novo videozgodbo.

Sicer pa je pred Manco precej dinamično poletje, tekom katerega se ji obeta tudi turneja po Slovenij. Ujeli jo bomo lahko v različnih krajih Slovenije, med katerimi ne bodo manjkali niti Bled, Zagorje, Velenje in Nova Gorica. “Tokrat smo izbirali kraje, ki jih že dolgo nisem obiskala. Potrjenih je že deset lokacij, prihajajo še druge,” strne Manca in doda, da nas prvi čaka že v maju! Gre za koncert ob izidu njene tretje plošče Le enkrat se živi, ki pa bo tokrat namenjena za izbrane povabljene. »Izid moje tretje plošče bom pospremila kot se spodobi. Na ekskluzivni lokaciji bom zapela za moje prijatelje in vse, ki mi vsa ta leta stojijo trdno ob strani. Koncerta, na katerem ne bodo manjkali vsi sodelujoči pevci in skupine, ki so v preteklih letih z menoj soustvarili nekaj najlepših slovenskih popularnih pesmi tega desetletja, se neskončno veselim!”

Manca Špik
V začetku maja bo izdala še nov album. Foto: Marko Delbello Ocepek

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Twitter
Back to top button