ZABAVNO & DRUŽABNO

Luka Basi upa, da bodo vozniki tovornjakov v tej pesmi našli svojo himno

Pesem, ki diši po zabavi

Luka Basi, ki je v zadnjih nekaj letih nabral več kot 120 milijonov ogledov na svojih videih na Youtubu, tokrat predstavlja novo pesem Kamiondžija, za katero verjamemo, da bo postala uspešnica, tako kot mnoge, ki so že stalnica koncertov, zabav, žurov in radijskih postaj.  S skladbo Kamiondžija pa Luka napoveduje tudi nov album, ki bo izšel v drugi polovici letošnjega leta.

“Nabralo se je veliko pesmi, ponosen in presrečen sem, da moje pesmi ljudje na koncertih pojejo od začetka do konca, jih znajo na pamet. Kaj je lahko še lepšega? Nabralo se je že kar nekaj pesmi od izdaje prejšnjega albuma, nekaj jih je še v nastajanju in z veseljem napovedujem nov album še pred koncem letošnjega leta.”

Kako pa bi opisal novo pesem? “Kamiondžija je sicer pesem, ki diši po zabavi, dobri volji, pozitivni energiji, plesu, predvsem pa je ena od redkih tematik, ki se hudomušno dotika vseh, ki so dneve in noči na vožnjah in brez katerih svet ne bi funkcioniral. Vozniki tovornjakov, kamionov, upam, da bodo morda v tej pesmi našli svojo himno, ki jim bo krajšala čas,” odgovarja Luka.

Luka Basi
Luka Basi predstavlja novo skladbo. Foto: Neo Visuals

Z izidom skladbe Luka napoveduje nov album in veliko vrnitev v ljubljanske Križanke – 17. septembra.

Veliki jesenski koncert

Sicer pa je Kamiondžija pesem, s katero Luka naznanja veliko vrnitev v Križanke. Dalmatinska noč je ekskluzivni koncert Luke Basija z gosti, presenečenji in nepričakovanimi dueti. Potem, ko je že prvič razprodal Križanke, je pričakovanje in veselje ob najavi še toliko večje: “Začenja se poletna turneja koncertov, ki nas bo peljala povsod po Sloveniji vse do velikega zaključka v Križankah, 17. septembra. Polna prizorišča in poslušane pesmi so nekaj, kar najbolj poboža dušo nam, izvajalcem. Nastopati pred občinstvom, ki uživa, poje tvoje pesmi od začetka do konca in ti da nazaj energijo, je povsod užitek, ne glede na kraj, mesec, vreme (smeh). A vendar so bile Križanke mejnik v moji karieri, sploh koncertno, zato sem presrečen, da z novo pesmijo lahko naznanim tako začetek poletne turneje, kot vrnitev v Križanke!”

Luka Basi
Luka Basi se že pripravlja na veliki koncert. Foto: Neo Visuals
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X