EMA 2022

LPS za evrovizijski House Party predstavil Silence In My Head

Predevrovizijska zabava s kavča

Da bi evrovizijski oboževalci in vsi ostali, ki bodo letos spremljali Pesem Evrovizije v Torinu, še pobližje spoznali vse nastopajoče, so se organizatorji v sodelovanju z zvezo EBU odločili, da pripravijo prav posebno zabavno oddajo, ki so jo razdelili na tri dele.

Vse skupaj se je začelo pretekli petek, kjer smo lahko prvič videli, kaj so ustvarili evrovizijski glasbeniki. Nekateri tekmovalci so za t. i. House Party (domačo zabavo) odprli svoje domove, zopet drugi vrtove, tretji pa so se odpravili v studio in tam ustvarili novo pesem. Med štirinajstimi nastopajočimi so bili tudi naši mladi glasbeniki iz zasedbe LPS, ki so tako predstavili posebno verzijo njihove pesmi iz leta 2021, Silence In My Head.

Prijetno s koristnim

Kot so povedali organizatorji so vse izvajalce povabili, da posnamejo ali nadomestne različice svojih evrovizijskih skladb ali priredb drugih evrovizijskih pesmi, lahko pa so se odločili tudi za izvirno skladbo, in sicer z namenom, da na svoj način prispevajo k pravi hišni zabavi ter da se na ta način predstavijo širšemu občinstvu. Druga oddaja bo na sporedu 22. aprila zvečer, tretja pa 29. aprila. Vse skupaj si bo moč ogledati na uradnem YouTube kanalu, obakrat ob 20. uri.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button