EMA

Lina Kuduzović: Presrečna sem, da sem Sloveniji pripela 3. mesto

Pesem Evrovizije za otroke 2015 si bomo zapomnili za vedno, saj je za izjemen uspeh Slovenije poskrbela 12-letna Lina Kuduzović, ki je s pesmijo Prva ljubezen / First Love osvojila vrhunsko tretje mesto. Čestitke mladi pevki prihajajo od vsepovsod, presrečna pa je tudi mlada in talentirana pevka.

Upam, da ste ponosni name. Za vedno mi bo ostal v spominu nastop na
otroški Evroviziji, še posebej pa mi bo v ponos tretje mesto.

Lina Kuduzović,
evrovizijska predstavnica 2015

Presrečna sem, da sem v družbi tako dobrih pevcev in nastopov Sloveniji pripela 3. mesto. Uživala sem vsak trenutek na odru in zahvaljujem se vsej Sloveniji za podporo in lepe želje ter svoji super ekipi in delegaciji. Zame je to res nepozabna izkušnja, ki bo z mano za vedno,” nam iz Sofije sporoča Lina Kuduzović, ki bo nekega dne zagotovo stala tudi na velikem odru ‘odrasle’ Evrovizije.

Lina Kuduzović pripela Sloveniji najboljšo evrovizijsko uvrstitev.Foto: EBU / Elena Volotova

Na novinarski konferenci takoj po izboru za Pesem Evrovizije za otroke je Lina Kuduzović še povedala: “Počutim se odlično in res sem vesela. Res nisem pričakovala, da bom osvojila kar tretje mesto. Želela bi se zahvaliti za vso podporo, ki sem jo prejela in vsem, ki so glasovali zame.

Presrečna Lina Kuduzović in MaraayaFoto: Facebook Maraaya

Na svojo varovanko pa je ponosen tudi dvojec Maraaya, ki po zaključku prenosa ni skrival navdušenja. “Ponosna sva, da sva bila del še ene evrovizijske zgodbe in tokrat se je tudi rezultat obrnil v našo korist. Vesela sva, ker sva odkar smo z Lino ustvarili Prvo ljubezen slutila, da lahko z njenim nastopom prepričamo, da si Slovenija zasluži visoko mesto. Ker je to moja četrta Evrovizija, bi lahko rekel, da rek v tretje gre rado ne drži, gre pa zato v četrto,” je dejal Raay. Marjetka pa je dodala: “Čeprav so napovedi in odzivi napovedovali top3, top5, se nismo pustili preveč prepričati, saj si potem lahko razočaran, če preveč pričakuješ. No, pa smo bili zato prijetno presenečeni. Mislim, da je to znak, da se da in da je treba vztrajati!” Seveda ob tem mogli mimo vprašanja glede sodelovanja na Evroviziji v prihodnje. “Če verjameš, da imaš pravo pesem, se vržeš v to,” je zaključil Raay. In prav ima, s pravo pesmijo bo Slovenija nekoč slavila tudi na veliki Evroviziji. Le vztrajati je potrebno!

Lina Kuduzović: Upam, da ste ponosni name.Foto: Junior ESC
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button