LIVERPOOL 2023

Lahko provokativni Let 3 osvoji hrvaško Doro 2023?

Mama ŠČ je božja pesem

V glasbi je vse mogoče, bi lahko odgovorili na zgoraj zastavljeno vprašanje. Sploh pa so Let 3 – Rečani, ki radi provocirajo, postali eni od favoritov na letošnji Dori, hrvaškem tekmovanju za pesem Evrovizije. V minulih dneh so se prepustili rokam izkušenega režiserja Radislava Jovanova Gonza ter posneli videospot za aktualno pesem Mama ŠČ, končni izdelek pa bo ugledal luč sveta v kratkem. V videospotu bomo občudovali odlično kostumografijo ter zelo premišljeno sceno, ki še dodatno dopolnjuje celoten avdiovizualni izdelek. Če strnemo na kratko … mladeniči v najboljših, zrelih letih so na snemanju videospota pokazali veliko navdušenja, atmosfera pa je bila ves čas prežeta s kemijo.

Let 3 - Dora 2023
Zasedba Let 3 bo na Dori nastopila s skladbo Mama ŠČ. Foto: Franko Kelam

Nastop za učbenike?

“Mama ŠČ je božja pesem, naš nastop bo zagotovo zabeležen v zgodovinskih spisih ter učbenikih. Komaj ga čakamo,” trdi frontman Prlja, Mrle pa dodaja: “ŠČ je najstarejše poznano sveto pismo, skladba je nastala pred več kot 5000 leti, še pred sumerskimi časi, v orbito ga bo lansirala nasa.hr z namenom, da si ogledamo nastop ter se tako rešimo prihajajočega armagedona.”

Let 3 - Dora 2023
Rečani, ki radi provocirajo, so postali eni od favoritov na Dori 2023. Foto: Franko Kelam

Nepozaben nastop na Dori

Čeprav so status favorita v javnosti že začeli spraševati z raznoraznimi teorijami zarote, Let 3 najavljajo ekskluzivni, spektakularni in predvsem nepozaben nastop na Dori. Seveda, z dobršno mero odkrite golote. Let 3 bodo nastop na Dori izvedli 11. februarja, prireditev bo prenašala hrvaška nacionalna televizija, to bo za njih le generalka, saj bodo 18. februarja nastopili v Domu Sportova v Zagrebu, v okviru tradicionalnega festivala #8 AntiValentinovo.

Let 3 - Dora 2023
Njihov nastop bo prava paša za oči. Foto: Franko Kelam

“Na Dori bomo pokazali samo del tistega, kar bomo razkrili kasneje, na našem koncertu v okviru festivala AntiValentinovo.” Reškim rokerjem se bodo na odru pridružili še Porto Morto, Marčelo, Mašinko ter Chasing Nord.

Let 3 - Dora 2023
Mama ŠČ je božja pesem, pravijo … Foto: Franko Kelam

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
5
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
1
+1
3
Twitter
Back to top button