PROMOCIJA

Kurenti so priklicali pomlad

Nešteto mask in brezmejna pustna zabava v ALEJI, v torek pa v družbi Čukov

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Nešteto mask in razigranosti od ježkov, čebelic, gasilcev, Pik Nogavičk, Spidermanov, dinozavrov ter ledenih princesk Els se je na pustni vikend veselilo na tradicionalni pustni zabavi v ALEJI, ki se je začela že v petek s kurenti.

Aleja 2024 - pust
Nešteto mask se je veselilo na tradicionalni pustni zabavi v Aleji. Foto: Janez Štrukelj

Slon Vipko s čarobno tipko

Otroci so se prelevili v svoje najljubše junake na delavnicah poslikave obrazov. Norčije pa so se nadaljevale tudi s klovnom Jurijem, ki mu je družba delala še klovnesa. Dodatno je program obogatila še gledališka predstava “Slon Vipko s čarobno tipko”. V predstavi so otroci spoznali pravo radost pustovanja in pustnih mask, ter se ob tem neizmerno zabavali. V Aleji pust ni ostal praznih ust, saj so vse maske prejele tudi brezplačne krofe.

Še več informacij o pustu in ostalih pestrih dogodkih v nakupovalni destinaciji ALEJA si lahko ogledate tudi na spletni strani Aleja oziroma tukaj.

Aleja 2024 - pust
Program je popestrila gledališka predstava Slon Vipko s čarobno tipko. Foto: Janez Štrukelj

Pustno dogajanje se nadaljuje tudi na pustni torek, ko bodo ALEJO znova preplavile pustne maske in poplesavale ob zvokih Čukov ob 17. uri. Tudi tokrat bo za vsako maškaro pripravljen slasten krof.

Aleja 2024 - pust
Pust ni ostal praznih ust. Foto: Janez Štrukelj
Back to top button