PROMOCIJA

Kje si lahko vsak izbere več kot 250 tisoč kombinacij postelj? Tu je odgovor!

Perfecta Dreams po novem tudi v Nami

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Priznana blagovna znamka postelj in vzmetnic ter kakovostnega asortimana za zdravo spanje Perfecta Dreams edina v Sloveniji omogoča personalizirano prilagojeno posteljo glede na potrebe posameznikov. Posamezniki si lahko izberejo med več kot 3500 kombinacijami, kjer določijo dimenzijo, bazo, material, nogice, vglavne stranice, vzmetnico, nadvložke in barvo. Vse postelje imajo dve leti garancije, pri urejanju pa so zelo hitri, kar pomeni dostavo že v 2 tednih.

Perfecta Dreams
Generalni direktor Hrvaške, jugovzhodne Evrope in Italije Damir Matijević. Foto: Anže Krže / Mediaspeed

Perfecta Dreams, ki je lani prvič vstopila na slovenski trg v Citypark, se sedaj širi še v Namo. Ob današnjem odprtju je generalni direktor Hrvaške, jugovzhodne Evrope in Italije Damir Matijević dejal, da je izjemno ponosen ob odprtju že druge poslovalnice v Sloveniji.

»Na Hrvaškem smo izjemno uspešni. Ponosen sem, da smo se selili tudi v druge države, medtem pa smo v Sloveniji zelo uspešni. Stranke so prepoznale dizajn in kakovost,« je še izpostavil Damir Matijević. Direktorica maloprodaje Adriatic regije Kristina Bošnjak meni, da se odlikujejo s personalizirano ponudbo. »Vesela sem, da imamo priložnost predstaviti svojo ponudbo in novosti, ki smo jih prinesli na slovenski trg. Planiramo še en salon v Ljubljani, želimo, da stranke živijo našo blagovno znamko,« je pojasnila. Produktna vodja Tea Tadej je razkrila posebnosti njihovih vzmetnic in sistemov ter novosti.

»Edini v Sloveniji omogočamo personalizirano prilagojeno posteljo glede na potrebe posameznikov. Omogočamo več kot 250 tisoč različnih kombinacij. Izjemno smo ponosni, da se stranke rade vračajo v naše trgovine. V samo dveh tednih lahko sestavimo posteljo, ki jo je stranka izbrala. Zelo zanimivo je, da ljudje velikokrat potrebujejo prostor znotraj postelje, kar jim tudi omogočamo,« je obrazložila. Svoje izkušnje je kot uporabnica delila tudi arhitektka Jana Furman, ki je med drugim predstavila njen najbolj zanimiv projekt in opisala sodelovanje s Perfecto Dreams. »Sodelovanje je zelo dobro, se da vse pogovoriti. Super je, da lahko posteljo sestavimo sami,« je sklenila.

Perfecta Dreams
Direktorica maloprodaje Adriatic regije Kristina Bošnjak. Foto: Anže Krže / Mediaspeed

Po novem tudi v Nami

Spanje uravnava učinkovitost naših kognitivnih sposobnosti, neštetih telesnih funkcij in duševne pripravljenosti, zato je zelo pomembno, da si zagotovimo kakovosten spanec. Obiskovalce je do te postelje ob otvoritvi novega salona v veleblagovnici Nama popeljal Boštjan Romih. Nov salon obiskovalcem omogoča odkrivanje in doživljanje vrhunskega spalnega udobja na enem mestu. Izbirajo lahko med celovito izbiro ležišč, vključno z vzmetnicami, ležišči iz pene, oblazinjenimi posteljnimi okvirji in drugimi spalnimi dodatki, ki se lahko prilagajajo na individualne potrebe.

V podjetju že več kot 30 let proizvajajo vzmetnice in postelje na Hrvaškem, zaposlujejo 600 ljudi in so del velikega mednarodnega podjetja Hilding Anders s sedežem v Malmoju na Švedskem. Blagovna znamka Perfecta Dreams je sodobna in narejena za uspešne ljudi, sledi trendom in novostim. Poleg kakovostnih vzmetnic, izdelanih iz posebnih materialov in z veliko pozornostjo, v Medžimurju na Hrvaškem izdelujejo tudi posteljne sisteme, ki so edinstveni na trgu.

Perfecta Dreams
Produktna vodja Tea Tadej. Foto: Anže Krže / Mediaspeed
Back to top button