ZABAVNO & DRUŽABNO

Kdo je Simonu Roscu zmešal glavo?

Vroče, oh, kako je vroče

Simon Rosc po večletni pavzi predstavlja udarno novo pesem Naj gori, prepleteno s plesnimi latino ritmi. Skladbi prilaga tudi spremljevalni videospot.

»Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa in prebudi strastna čustva. Zagotovo ste kdaj občutili te razdražljive občutke, ki zmešajo glavo in se zdi, kot da celo telo gori. Naj gori!« o svoji novi skladbi spregovori Simon Rosc, ki pa na slovenski glasbeni sceni ni novinec.

Simon Rosc
Simon Rosc Foto: Sviglo production

Nastop v šovu

Simona smo prvič spoznali kot polfinalista oddaje Slovenija ima talent leta 2011, kjer je s svojim petjem navdušil tako žirijo kot gledalce. Po končanem šovu je mladi umetnik izdal svoj prvenec Eno šanso mi dej, kasneje pa glasbeno kariero zavoljo novinarstva postavil na stran. »Vseeno sem ostal zvest glasbi. V tem času sem veliko ustvarjal, sedaj pa se svoje skladbe odločil postopoma tudi podeliti z javnostjo. Naj gori je le prva v nizu mnogih, ki še prihajajo,« še doda.

Pod melodijo in aranžma, ki ju prepletajo latino ritmi, se je podpisal Željko Mladenović, besedilo pa je spisal Simon sam. »Skladba je kot nalašč za miganje z boki, za ples v kakšni vroči poletni noči. Glede na to, da je del besedila tokrat v španskem jeziku, sem prepričan, da vas bo skladba vedno tudi popeljala v poletje,« pravi Simon in doda, da mu je pri španščini pomagal prijatelj Anže.

Skladbi tokrat prilaga t. i. ‘lyrics video’, za katerega je prepričan, da bo kot nalašč za pevske večere s prijatelji. Vabljeni k ogledu in seveda prepevanju.

Simon Rosc
Simon Rosc tokrat vpet v igro ljubezni. Foto: Sviglo production
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
2
Twitter
Back to top button