MISIJA LIVERPOOL 2023

Joker Out norija se nadaljuje v letu 2024

Prva velika evropska turneja

Po fantastičnem poteku koncertne sezone skupina Joker Out razkriva datume in mesta evropske turneje v letu 2024! Turneja z naslovom See You Soon bo vključevala 13 držav, med katerimi bodo premierno Francija, Belgija in Italija. Koncerti se bodo zgodili v 21 mestih in v nekaterih kultnih svetovnih dvoranah. Med drugim jih čaka koncert v dvorani O2 Shepherd’s Bush Empire v Londonu ter v Academy 2 v Manchestru.

21 mest, 13 držav, prvič pa na koncertnem seznamu tudi Francija, Belgija, Italija ter koncert v kultni angleški dvorani O2 Shepherd’s Bush Empire!

Koncertno popotovanje bodo začeli 2. marca v dvorani House of Culture v Helsinkih, nato pa jih bo pot vodila v Talin, Rigo, Vilno in Krakov. Sledijo koncerti v Nemčiji, kjer bo peterica nastopila v Berlinu, Leipzigu, Hamburgu, Kölnu in Münchnu.

Obiskali bodo tudi sever

Zasedba se bo odpravila tudi na sever Evrope, kjer bodo nastopili v Malmu, Göteborgu in Oslu, nato pa se bodo spustili do nizozemskega Utrechta. Tam jih bodo oboževalci sprejeli na odru dvorane Tivoli Vredenburg, z zmogljivostjo kar 2000 ljudi. Sledil bo postanek v francoski prestolnici ter Antwerpnu, nato pa še v Italiji, kjer jih čaka občinstvo v Milanu in Padovi.

Joker Out
Pred kratkim prejeli zlato ploščo za Carpe Diem. Foto: Vita Orehek

Po podpisu z agencijo Wasserman je skupina pred kratkim v Beogradu prejela še eno priznanje – zlato ploščo za singel Carpe Diem, ki je na Finskem dosegel kar 2 milijona predvajanj! Singel ima trenutno več kot 40 milijonov poslušanj po vsem svetu.

Vračajo se v Veliko Britanijo

Sredi aprila se Jokerji vračajo v Veliko Britanijo. Prvi nastop se bo 11. aprila zgodil v londonski dvorani O2 Shepherd’s Bush Empire, kjer so igrali tudi velikani, kot so The Rolling Stones, David Bowie, Prince, Oasis, Pearl Jam, The Who, Elton John in mnogi drugi. Dan po Londonu sledi nastop v Manchestru v dvorani Academy 2, prva velika evropska turneja pa se bo zaključila 14. aprila na prizorišču St. Luke’s v Glasgowu.

Joker Out, ki so pred kratkim podpisali pogodbo s svetovno znano agencijo Wasserman, letos čaka še nekaj koncertov, in sicer v Skopju, Münchnu, Hagu, Amsterdamu, Madridu, Barceloni, Celju, Mariboru, Novem mestu in Ljubljani.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
Twitter
Back to top button