ZABAVNO & DRUŽABNO

Gojko Hitmacher Ajkula želi z afrodizijakom prav tako na Evrovizijo

'Hudo, hudo, to mora na Evrovizijo'

Gojko Hitmacher Ajkula se po singlih Gunce afno, Oči boje Panama ter prazničnim December 2 Remember očitno podaja na svoj evrovizijski oder, čeprav je skrivnostna komisija izbrala drugo izvajalko, Raiven.

Po njegovih besedah so ga oboževalci že kar nekaj časa nagovarjali, da bi “prav on moral na Evrosong”, zato je hitro angažiral ekipo in nastal je Afrodizijak, ki je – tako Hitmacher – “podprt s pravim spektaklom.”

Gojko Hitmacher Ajkula
Gojko Hitmacher Ajkula Foto: Nika Records

Plan B

Glede na to, da Misiji Malmö za ovratnik diha KPK, je Gojko Hitmacher Ajkula pomislil na vse. Med drugim je ustvaril večjezični, kot se za mednarodno tekmovanje spodobi, plesni, pozitivni in z “gud vajabom” začinjen Afrodizijak, ki je upodobljen tudi v videospotu, kjer se Hitmacherju na odru pridruži tudi njegova spremljevalna skupina Zareference, za še spektakularnejši nastop pa poskrbita plesalki Flekici. Vse skupaj je menda tako dobro, da na koncu videa slišimo: “Hudo, hudo, to mora na Evrovizijo …”

Afrodizijak je produciral Damjan Jović, backvokale je posnela Tamara Rakovec, glavni vokal in besedilo pa sta delo Gorana Hrvaćanina.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
3
+1
1
+1
3
+1
0
+1
0
+1
2
Twitter
Back to top button