ZABAVNO & DRUŽABNO

Gašper Rifelj pred Popevko 2019 prisega na slogan: Manj je več

Skladbo Manj je več je Gašper Rifelj prvič predstavil na festivalu Slovenska popevka 2012. Pesem nosi močno sporočilo, ki pa ni ostalo le pri besedah. Udejanja se z malimi gestami in koncerti, saj Gašper ravno v tem vidi tudi svoje poslanstvo …

Gašper se trenutno aktivno pripravlja na Popevko 2019.Foto: Erazem Gliha
Za Gašperja Riflja bo jesen delovna.Foto: Erazem Gliha

Pred kratkim je priredil koncert v Domu starejših občanov Novo mesto in bil presenečen nad pozitivnim odzivom. »Kako malo je potrebno, da nekomu na obraz narišeš nasmeh, polepšaš dan. Skladba mi je pokazala pravo pot, pot, kjer štejejo majhne pozornosti,« je še dodal Gašper Rifelj, ki je skladbo Manj je več preoblekel v novo podobo, v videu pa je strnil vtise s koncerta v Domu starejših občanov Novo mesto. Odločil se je, da bo s koncerti nadaljeval še po ostalih domovih za starejše.

Gašper Rifelj in Eva Boto stavita na popevko Dovolj je poletja.Foto: Erazem Gliha

Gašper se trenutno aktivno pripravlja na nastop na festivalu Popevka 2019, kjer bo 15. septembra zapel v duetu z Evo Boto. Predstavila se bosta s skladbo Dovolj je poletja.

V jesen bo vsestransko nadarjeni umetnik zakorakal odločno in novim zmagam naproti. Veseli se tudi premiere novega muzikala Ljubezenske prevare, ki jo pripravlja s produkcijsko ekipo Špas teatra in se bo zgodila 18. oktobra 2019, januarja 2020 pa izide tudi njegov debitantski album, ki ga pripravlja v studiu Lotos Music v Šentjerneju.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button