ZABAVNO & DRUŽABNO

Evrovizijca Vili Resnik in Omar Naber sprejela najbolj zdrav izziv

Znani Slovenci in Slovenke, med njimi tudi dva nekdanja evrovizijska predstavnika (Vili in Omar), so se preizkusili v najbolj zdravem slovenskem izzivu. Ob klepetu in odlični glasbi v ljubljanski restavraciji AS Aperitivo so potešili svojo žejo po zdravju, združili prijetno s koristnim in otvorili najbolj zdrav izziv v Sloveniji, #GingerChallenge.

Odmerek zdravja sta preizkusila tako Vili Resnik kot Omar Naber.Foto: RK Photography

Estradniki so začeli izpolnjevati svoje novoletne zaobljube. Večja skrb za svoje zdravje je cilj marsikoga, a le najpogumnejši so že opravili prvi letošnji izziv – popili mešanico čistega ingverja, limone in medu – na eks! 🙂 Medtem seveda, ko je njihove grimase na obrazih ves čas spremljal fotografski objektiv. Vstopnico za najbolj zdrav letošnji dogodek v ljubljanski restavraciji so si obiskovalci namreč morali prislužiti s požirkom novodobnega slovenskega vitaminskega napitka GingerUp+.

Vitaminski napitek GingerUp.Foto: RK Photography

Pevka in radijka Anja Rupel je bila vsekakor ena od bolj pogumnih pri poizkušanju novih okusov, saj si, kot pravi, vsakodnevno tudi doma, še pred jutranjo kavo, pripravi svoj vitaminski napitek. Zaveda se, kot ostali obiskovalci, ki se tako rečeno preživljajo s svojim glasom, da je zdrav način življenja in vnos vitaminov še kako pomemben. Če pa je zdravje povrhu še okusno, pa še toliko lažje, so se strinjali pevka Ella Roš, Gaja Prestor (kandidatka na izboru EMA 2020) in pevec Omar Naber, ki pravijo, da je nov slovenski napitek božanski.

Aleš Klinar in Anja Rupel.Foto: RK Photography
Rok Golob in pevka Aleksandra Josić.Foto: RK Photography

Navdušenja nista skrivala niti multiinstrumentalist Rok Golob in pevka Aleksandra Josić iz skupine KiNG FOO. Videospot njihove zadnje uspešnice Beautiful world je nastajal v mrzlem jutru sredi narave in tam, kot pravita, sta pogrešala en vitaminski shoot, da bi ju pogrel.

Utekočinjena vitaminska bomba pa je, ne le ogrela, ampak tudi dodobra prebudila Damjana Murka, ki je v Ljubljano pridrvel skorajda direktno iz nočnega nastopa.

Damjan Murko v Družbo F&B Acrobatics.Foto: RK Photography

Zagotovo rekorder po številu glasbenih nastopov, Vili Resnik, je priznal, da je hud tempo ob koncu leta botroval bolezni, ki ga je ravno ob prehodu v novo leto postavila v posteljo. Tudi on je obljubil, da bo letos lepše ravnal s svojim zdravjem.

VilI Resnik.Foto: RK Photography

Napitki brez sladkorja so vsekakor prepričali tudi številne manekenke, med njimi bivšo Miss Slovenije Nives Orešnik in večkratno Miss Niko Kar (prva finalistka Miss SuperTalent World 2018 in Miss Europe World 2018 ter finalistka za Miss Earth Slovenia 2018.) Manjkali niso niti moški lepotci, kot je Matjaž Kumelj. Ocenjevanje zunanjega videza obiskovalcev je bilo sicer bolj domena modne strokovnjakinje in blogerke Brigite Potočki, ki pa se strinja, da za lepoto ni pomembna le izbira prave kombinacije oblačil, ampak tudi zdrav način življenja. Ta pa dandanes ni samo nuja, ampak tudi neke vrste modna muha.

Omar Naber, Gaja Prestor, Nives Orešnik, Ella Roš.Foto: RK Photography

Po svoj odmerek zdravja so prišli vsi mladi po srcu, med njimi izjemni glasbeni ikoni, Lado Leskovar in Tomaž Kozlevčar (New Swing Quartet). Opazili smo tudi pravnike, nepremičninske agentke in nenazadnje profesionalne športnike, ki so nam marsikdaj za zgled. Blaž in Filip, športni duet FB Acrobatic, sta prišla tik pred treningom, da se napolnita z energijo in ogrejeta. Da tudi mišice rastejo po naravnih vitaminskih napitkih, pa nas je tako ali tako naučil že naš stari dobri Popaj.

Lado Leskovar in Tomaž Kozlevčar.Foto: RK Photography
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button