MMS

Evina skladba iz MMS 2021, Kdo ti bo dušo dal, dobila še videopodobo

Naša nekdanja evrovizijska predstavnica, ki je na letošnjih jubilejnih Melodijah morja in sonca s pesmijo Kdo ti bo dušo dal osvojila drugo mesto, je za svojo poletno melodijo ustvarila še videospot. Eva Boto je za skladbo takoj po festivalu že posnela poletno obarvano in dih jemajočo zgodbo, ki jo tako predstavlja številnim in zvestim oboževalcem.

Eva Boto za svoj poletni single predstavlja povsem sveži videospot. Avtorska pesem, Kdo ti bo dušo dal, ki jo je Eva predstavila na Melodijah morja in sonca julija v portoroškem Avditoriju in z njo začarala publiko in radijske postaje, je takoj po festivalu zaokrožila po radijskih postajah, tokrat pa osvaja tudi splet.

“Na pesem Kdo ti bo dušo dal so od začetka odzivi čudoviti in z videospotom smo namensko malo počakali. Režijo je tokrat prevzel odlični Matic Gabriel, izbrali smo fenomanalne lokacije, tako da smo dobili točno to, kar smo si s pesmijo zamislili. Zelo sem zadovoljna in končno lahko rečem, izvolite in si jo oglejte in poslušajte čimvečkrat,” je strnila naša nekdanja evrovizijska predstavnica.

Eva Boto
Eva Boto na odru Melodij morja in sonca 2021. Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button