ZABAVNO & DRUŽABNO

Eva Boto: Uspeh ni samoumeven

Eva Boto na poti do svojega prvega albuma predstavlja novi singel oziroma pesem Naj vedo. Tudi tokrat se je držala preverjenega recepta, saj je kot soavtorica pri pesmi sodelovala z mladim slovenskim producentom, Žanom Serčičem. Video podoba pesmi bo marsikoga presenetila, saj gre za animacijo, ki je od prve do zadnje črte narisana ročno …

Eva Boto v studiu.Foto: Osebni album

Pesem Naj vedo govori o tem, da nam v življenju marsikdaj uspehi niso dani sami od sebe. Potrebno je garati, da prideš do želenega cilja, verjeti in ne obupati. Ravno porazi so te točke v življenju, ki te napolnijo in naučijo, kaj moraš spremeniti in izboljšati. Zato je pomembno, da se ne predaš, da greš naprej. Ne glede na to kakšna je naša pot – ali smo športniki, pevci, učitelji, očetje, mame, otroci, moramo vztrajati in se truditi, da v življenju uspemo pri doseganju svojih ciljev. Srečala sem veliko ljudi, ki so mi pomagali, da sem se tudi sama ob vsakem padcu pobrala in šla naprej, z dvignjeno glavo, močnejša. Močnejša in modrejša za še eno izkušnjo več, ki mi je pomagala, da sem danes tu, kjer sem,” obrazloži Eva Boto.

In kako zgodbo o vztrajanju in predanosti ponazoriti bolje, kot skozi šport oz. oči triatlonca, ki mora plavati, kolesariti in teči, da doseže svoje cilje. Tako animirana video zgodba odlično podpre pesem in samo sporočilo.

Eva Boto nas je leta 2012 zastopala na Pesmi Evrovizije.Foto: Alesh Maatko

Avtorica video zgodbe, ki je nastala za omenjeno pesem Naj vedo, je mlada likovna umetnica, Nela Poberžnik – Aire Nebo.

Naša nekdanja evrovizijska predstavnica iz letas 2012, Eva Boto, želi z zgodbo ljudem odpreti oči, da uspeh ni samoumeven in da za vsakim uspehom stoji ogromna količina dela, ki pa ga drugi ne vidijo, marsikdaj pa tudi prezirajo. Pomembno je samo to, da ga vidiš sam, da si nase ponosen in ne obupaš na svoji poti.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button