ZABAVNO & DRUŽABNO

Eva Boto iskreno o nenavadni zgodbi

Nočem, da greš

Eva Boto je svoj zadnji single z videospotom posnela tik pred začetkom poletja, tako da je pesem Nočem, da greš luč ugledala 30. junija. Videospot, pod taktirko Evine prijateljice in znane vplivnice, Nike Krmec, je požel odlične odzive, pesem pa na koncertih poslušalke in poslušalci že glasno pojejo po poletnih koncertih Evinega nadaljevanja turnejice 10letka.

Svojo turnejo ob desetletnici kariere, ki jo je Eva poimenovala kar 10letka, z ekipo nadaljuje po celotni Sloveniji. Tako se koncertom, ki so do zdaj bili v Rimskih termah, Zrečah, Šoštanju, Slovenj Gradcu, Podsredi, Lenartu, Dolenjskih Toplicah in Bovcu pridružujejo še koncerti v Portorožu, Rušah, na Krškem, v Ljubljani in Kočevju.

Nenavadna zgodba

Eva je nenavadno zgodbo iz ozadja ustvarjanja videospota z Niko pomentirala takole: »Za novo pesem sem želela svežo, neobičajno in utrgano zgodbo, tako da sem Niko povsem slučajno prosila za par kreativnih idej. Poslala mi je točno to, kar smo z ekipo iskali, zato ni imela druge možnosti, kot da snemanje videospota v sodelovanju s Karo Media enostavno prevzame v svoje roke. Snemanje je bilo noro zabavno in mislim, da se tudi na končnem izdelku vidi vsa pozitiva, ki smo jo vključili v izdelek. Niki sem zelo hvaležna, da se je vrgla v ta projekt, hkrati pa sem ponosna, da smo skupaj lahko sestavili kreativno ekipo, ki je še ni bilo.« Besedilo je Nika ob prvem poslušanju razumela na veliko različnih načinov, zato je želela zgodbo spota prepustiti subjektivni interpretaciji gledalca.

Eva Boto
Eva Boto Foto: Ana Gregorič
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button