MMS

Eva Boto: Hvala vsem za čudovite odzive na mojo novo pesem

Po odličnem nastopu na 40. Melodijah morja in sonca v portoroškem Avditoriju, kjer je nekdanja evrovizijska predstavnica Eva Boto začarala publiko in radijske postaje, je njen novi singel Kdo ti bo dušo dal z odločnim odskokom že zajadral po spletu.

Eva BotoFoto: Alesh Maatko

Kljub izenačenemu izkupičku točk na festivalu Eva Boto glavne nagrade
ni prejela, saj je od strokovne komisije dobila samo tri točke. “Tri točke strokovne komisije so me presenetile,
priznam. Ne nazadnje je to daleč najnižja ocena, kar sem jo kdaj dobila
od kakšne strokovne komisije. Ampak ni potrebe, da se jezimo zaradi
tistih treh točk, ker vsi vemo, kaj je tisto, kar je pri pesmi pomembno –
ljudje in koncerti. Pa seveda upam, da jo boste res velikokrat slišali
tudi po radijskih postajah. Videospot pa še prihaja,” je na kratko strnila priljubljena glasbenica, ki je ob tem še dodala …

“Hvala vsem za tako čudovite odzive na mojo novo pesem, na vsa sporočila, čestitke in komentarje. Zame je zmaga to, da je pesem ljudem všeč in to so z odzivi že dokazali. Posebna zahvala gre avtorju odličnega besedila zanjo, mojemu dragemu prijatelju, Janu Plestenjaku, ki mu je pesem takoj zlezla pod kožo in je tekst zanjo napisal v večeru druženja pri njemu doma kot bi bilo to najlažja stvar na svetu! Hvala seveda tudi moji celotni ekipi in izjemnemu producentu, Žanu Serčiču!”

Eva Boto je na odru MMS predstavila pesem Kdo ti bo dušo dal.Foto: Alesh Maatko

Pred Evo Boto in ekipo je delovno in pestro poletje, julija jo lahko vidite na samostojnih koncertih in predstavah Mala terasa po Sloveniji. Med drugim bo nastopila v Ljubljani, Novi Gorici, Portorožu, na Bledu in ne nazadnje še v Trbovljah, na Kumu. “Hvala za vso vašo podporo in se srečamo kmalu!” je zaključila pevka.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button