ZABAVNO & DRUŽABNO

ESC preobrazbe: Volasko kot Verka Serduchka, Petra Zore kot Derenda

Na POP TV se je v nedeljo zvečer začela peta sezona priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas, ki je bila že prvi večer obarvana zelo evrovizijsko, saj smo v oddaji videli kar dve nam še kako znani imitaciji! Alex Volasko se je prelevil v ukrajinsko evrovizijsko predstavnico Verko Serduchkovo, Petra Zore je bila izrezana Nuša Derenda (ESC 2001).

Novopečena žirija (Lea Sirk, Marko Miladinović in Lara Komar) v družbi gostujoče žirantke Nuše Derenda.Foto: Miro Majcen / POP TV

Vsi nastopajoči – med njimi je bila še ena naša nekdanja evrovizijska predstavnica Eva Boto, ki se je v prvi oddaji preobrazila v Jenny Lind (Never enough) – so še kako prevzeli gledalce z vrhunskimi preobrazbami. Žirija (med njimi je bila tudi evrovizijka Nuša Derenda), nastopajoči (Alex, David, Eva, Maja, Matic, Petra, Srđan in Ana) ter gledalci pa so s svojimi oddanimi glasovi na koncu z zmago okronali kraljico večera, Ano Dežman, ki je imitirala Aretho Franklin in prav vse navdušila in prepričala s pesmijo Think.

Alex Volasko kot Verka Serduchka.Foto: Miro Majcen / POP TV
Petra Zore kot Nuša Derenda.Foto: Miro Majcen / POP TV
Eva Boto se tokrat ni predstavila z evrovizijsko skladbo.Foto: Miro Majcen / POP TV
Hčerka Elde Viler se je prelevila v zmagovalno Aretho Franklin.Foto: Miro Majcen / POP TV
Preobrazbe vseh osmih znanih obrazov v prvi oddaji.Foto: Miro Majcen / POP TV
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button