ZABAVNO & DRUŽABNO

Domača glasbena scena bogatejša za ‘hude, dobre bejbe’

Zabavati občinstvo z dobro glasbo in seksi izgledom zanje ni nobena novost, saj so že vrsto let prisotne na slovensih domačih odrih. Tokrat pa kot glasbena zasedba stopajo na skupno pot sodelovanja. Punce so si nadele zanimivo ime – Chicas.

Chicas je novo ime na domači glasbeni sceni.Foto: Promo foto

Poskočni prvi singel

Njihov prvi singel, ki ga predstavljajo Chicas (v španščini to pomeni hude, dobre bejbe), temelji na pozitivnosti. Pozitiva (Maša Uranjek / Jasmina Šmarčan / Samo Kališnik) je naslov polke s katero bodo Chicas ogrele slovensko občinstvo. 

Zasedbo sestavljajo: basistka Jasmina Šmarčan, kitaristka Tamara Zagajšek, harmonikarka Tina Poljanšek in flavtistka Maša Uranjek, vse pa tudi odlično pojejo. “Že vrsto let smo prijateljice in želele smo ustvariti skupino, ki bi širila pozitivno energijo, srečo, dobro voljo, nasmehe in seveda kvalitetno glasbo. Vsaka ima za seboj že veliko odrske kilometrine in izkušenj, zato točno vemo kaj in kako se lotiti takšnega projekta. Predvsem, kliše ali ne, je zadeva rojena iz čistega užitka, ki ga čutimo, ko smo na odru in ustvarjamo,” pravijo.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X