ZABAVNO & DRUŽABNO

Bi radi prepevali v oddaji V petek zvečer? Tu je priložnost!

Osvežitev glasbene oddaje

V razvedrilnem programu TV Slovenija že dlje časa razmišljajo o obnovi in možnih načinih izvedbe ene izmed osnovnih nalog – to je izobraževanje mladine, med katere spada tudi kaljenje in podpora mladim glasbenim talentom. “Z našimi izkušnjami, strokovnim kadrom in seveda dobrimi televizijskimi projekti smo v preteklosti že dokazali, da smo mlade glasbenike, postavljene pred izzive nastopanja pred televizijskimi kamerami, uspešno postavili pred publiko, in veliko teh še danes tvori močan del jazz, pop in rock kulture Slovenije,” pravijo v razvedrilnem programu, ki ravno te dni vabijo k sodelovanju.

V petek zvečer je glasbeno-razvedrilna oddaja, ki prinaša dobro uro zabave, glasbe, humorja in tekmovalnosti in ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab.

V petek zvečer
Oddaja V petek zvečer vabi k sodelovanju. Foto: RTV Slovenija

Avdicija za mlade pevce

“Oddaja V petek zvečer je glasbena in razvedrilna oddaja, ki z novimi standardi televizijske glasbene produkcije ostaja osrednja glasbena oddaja v Sloveniji. V prihajajoči sezoni vabimo nasproti mlade pevce, stare med 6 in 16 let, ki bi jih nastop v glasbeni oddaji ob spremljavi vrhunskih inštrumentalistov, motiviral do te mere, da bi se prijavili k sodelovanju. Pred zaključkom šolskega leta smo zato planirali prvo avdicijo, proti koncu meseca avgusta pa drugo. Novi talenti bo stalna rubrika jesenskega dela oddaje, ki pa ne bo tekmovalne, temveč predstavitvene narave,” so sporočili iz glasbene oddaje V petek zvečer.

“Želimo si, da lepi glasovi otrok in mladine pridejo na plano in da jih lahko odlično podpremo.” Oddaja V petek zvečer

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
4
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button