ZABAVNO & DRUŽABNO

Alya: Nikoli v življenju si nisem mislila, da bom pela s Čuki

Duet, ki vas bo navdušil

Prihaja poletje, čas toplih noči, druženja, prijateljstva ter morskih radosti. Prav o tem govori prva skupna skladba, ki bo zaznamovala poletje 2022! Alya in Čuki so prvič sodelovali leta 2019, na koncertni, 30. obletnici skupine Čuki v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je Alya zapela njihov hit iz devetdesetih let – Štorklje.

»Nikoli v življenju si nisem mislila, da bom pela s Čuki. Kot majhna deklica sem imela že v drugem razredu svojo plesno skupino in seveda smo plesale na Čuke! Bila pa sem tudi otroška manekenka, po modni pisti nas je vedno spremljala pesem Krokodilčki, ki me je za vedno zaznamovala,« je nad sodelovanjem navdušena simpatična pevka Alya. In prav Krokodilčki, ki je naredila velik vtis na nas vse v daljnih devetdesetih letih, v letošnjem letu obhaja že 30. obletnico nastanka.

Čuki in Alya
Gre za duet, ki vas bo navdušil. Foto: Promo foto Čuki

Takoj so se ujeli

Kaj pa o sodelovanju pravijo pojoče ptice? »Alyo občudujemo že od njenih začetkov, saj je na slovensko glasbeno sceno prinesla glasbeno in stilsko svežino in energijo, ki kar ne pojenja. In ko mi je pred dvema mesecema namignila, da bi kdaj kaj skupnega ušpičili, se mi je utrnilo kar nekaj idej. Hitro pa sva ugotovila, da smo si v čem Čuki in Alya še posebej podobni je gotovo v tem, da imamo vsi veliko poletnih hitov, ki so že skoraj ponarodeli. Tako smo posneli poletno skladbo, ki se nam res zdi kot ‘ata na mamo,« je v smehu zaključil Jože Potrebuješ.

Energična, vesela, malo muhasta, barvita, dinamična. Ko jo boste slišali vam ne bo šla iz glave, ko pa boste videli še spot, boste rekli “ma ni da ni …” … In poletje se lahko začne!

Čuki in Alya
Delček videozgodbe so posneli na slovenski obali. Foto: Promo foto Čuki
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button