ZABAVNO & DRUŽABNO

Alya: Bosanci so strašno gostoljubni in prijazni ljudje

Alya je v zadnjih letih vedno bolj prisotna v Dalmacij, kjer nastopa na festivalih, slišimo pa jo tudi na dalmatinskih radijskih postajah. Priljubljena pevka se je nedavno mudila v Sarajevu, kjer je gostovala na najbolj gledani komercialni televiziji v Bosni in Hercegovini, Hayat tv.

Na bosanski televiziji je Alya s kitaristom Matevžem Spegel Štaherjem in perkusionistom Luko Jošovcem uprizorila akustični koncert, kjer je prepevala svoje festivalske hite v hrvaškem jeziku ter tudi nekaj njihovih, lokalnih uspešnic. “Ko sem v tujini, v znak spoštovanja vedno rada odpojem kakšno njihovo pesem. Tako sem med drugim izbrala Lejlo, ki jo sicer izvaja Hari Mata Hari ter pa skladbo Kad zamirišu jorgovani od priljubljenega Dina Merlina.”

Kmalu znova na jug?

Sicer pa je bila Alya več kot navdušena nad sprejemom ter gostoljubjem domačinov. “Atmosfera je bila fantastična, Bosanci so strašno gostoljubni in prijazni ljudje. Seveda sem preizkusila tudi njihovo vrhunsko baklavo in čaje, nekaj pa sem tudi napakirala v kovček in odnesla domov domačim. Bosanci so bili nad nastopom navdušeni, zato jo bom verjetno spet zelo kmalu mahnila na jug!” je še zaključila vedno nasmejana Alya.

Alya
Alya v Sarajevu navdušila z nastopom. Foto: Osebni album
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button