PROMOCIJA

Velika nagradna igra in modni labirint

Vse to in še mnogo več v ALEJI

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Ali ste pripravljeni na letošnjo jesen? Najbolj sodobno nakupovalno središče na svetu ALEJA je prvi znanilec mode in modna prestolnica, kjer se narekujejo trendi. Začenjajo z bogato modno nagradno igro, ki bo potekala vse do sobote, 11. novembra. V ALEJI, nakupovalni destinaciji, poiščite letak z nagradno igro, v kateri lahko osvojite darilne bone Desetak in modnim labirintom po ALEJI, ki vam bo pomagal izbrati najbolj trendi kose, barve in trgovine, v katerih najdete vse potrebno za pisano jesen.

Letošnjo modno jesen zaznamuje namreč kombinacija retro in futurističnih elementov, igra s teksturami ter plastenje oblačil.

Prehod sezone je obarvan v nevtralne barve, kjer prevladujejo sivi odtenki, kremne, belkaste in čokoladne barve. Iskriva rožnata letošnjega poletja je še vedno prisotna, s prepričljivo močjo pa se vrača rdeča. Če ste še posebej drzni, si jesensko in zimsko garderobo lahko popestrite s kovinskimi barvami.

V številnih trgovinah ALEJE obiskovalce tako čakajo kolekcije, dostopne za vsak žep, izbirate pa lahko med skoraj 1000 blagovnimi znamkami. Med njimi so XYZ, CocoZebra, Reserved, Tom Tailor, Orsay, Sportina, Europa 92, s.Oliver, Comma in Mohito. Bogata izbira modnih kosov ter obutve tako ugodi tudi najbolj izbranim okusom.

Moški lahko izbirajo med elegantnimi kosi blagovne znamke Galileo, ki združujejo klasičen videz s sodobnim pridihom. Vrhunska športna oblačila in obutev priznanih znamk pa tiste, ki živijo športni življenjski slog, čakajo v trgovinah, kot sta Hervis in Sport Vision.

Za piko na i popolnemu osebnemu slogu so tu še izjemni dodatki; nakit Zlatarne Celje in nakit Pandora, ki videzu dodata pridih elegance ter glamurja, Optika Clarus pa poskrbi za jasen pogled.

Vse skupaj zaokrožite s tem, da poskrbite tudi za svoje zdravje. V ALEJI se je namreč odprla nova prodajalna Sanolabor. Specializirana podajalna bo ponujala široko izbiro prehranskih dopolnil, športne in medicinske pripomočke, naravno kozmetiko, zdravo prehrano, zdravila brez recepta, ortopedsko obutev in raznovrstne izdelke za zdravo življenje.

Med raziskovanjem trendov se lahko na ALEJI SKY prepustite užitkom dobrih okusov ob slastni hrani in osvežilnih pijačah, ki vam bodo polepšali večere. Njihove restavracije in kavarne vabijo namreč na vesele urice oziroma »HAPPY HOUR« večere s številnimi popusti, in sicer vsak petek in soboto med 20. in 22. uro.

Modno obarvana Aleja
Modno obarvana Aleja. Foto: Aleja
Back to top button