EVROVIZIJA

V Ljubljano prihaja nekdanja italijanska evrovizijska predstavnica

Italijanska pevka, ki je pred več kot desetimi leti napovedala spremembe v glasbi, v svojih pesnitvenih aranžmajih uvaja večne elemente in zvoke vsakdanjega življenja. S tem se njene številne priljubljene pesmi označujejo kot pesmi urbanega zvoka …

Anna OxaFoto: Promo foto Anna Oxa

Ne samo, da ena od ikon glasbene zgodovine z edinstvenim in nenadomestljivim glas, Anna Oxa, ki je leta 1989 nastopila na Pesmi Evrovizije, kjer je sicer zmagala jugoslovanska zasedba Riva, s pesmijo Rock me, je znala predvideti tok glasbene smeri, temveč je s svojim delom raziskovala še globlje. Rezultati prizadevnega ustvarjanja in raziskovanja so najbolje prikazani v njenem novem album Proxima. 2010, ki ni nič drugega kot uvod v glasbeni dragulj, pesem, ki jo je napisala Oxa, L’America ni.

Vstopnice za koncert v Cankarjevem domu 9. novembra 2019 lahko kupite na spletnem portalu Eventim.si, na vseh pooblaščenih prodajnih mestih podjetja Eventim in na blagajni Cankarjevega doma.

Koncert Voce Sorgnete (Izvirni glas) bo, brez dvoma, v idiličnem ambientu Cankarjevega doma, za občinstvo edinstveno doživetje. Ne nazadnje pa nas bo Anna popeljala tudi med večne italijanske kancone, tudi tiste iz San Rema.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button