ZABAVNO & DRUŽABNO

V Križanke prihaja evrovizijska zmagovalka Marija Šerifović

Pričarala bo glasbeno poslastico

Štiri leta po zadnjem nastopu se v Ljubljano vrača ena najbolj prepoznavnih in cenjenih ženskih pop vokalistk v regiji, Marija Šerifović, ki bo 10. junija pričarala nepozabno doživetje v Križankah, ki so zanjo ena najlepših koncertnih prizorišč.

Srbska glasbena zvezda Marija Šerifović bo tako sredi junija razveselila slovenske oboževalce z nepozabnimi uspešnicami svoje uspešne kariere. Velike popularnosti v regiji pa ni dosegla le zaradi vokalnih sposobnosti, temveč tudi zaradi zanimivega značaja, saj slovi kot brezkompromisna oseba, v svoje nastope pa da celo sebe in pri ljudeh pusti čustven pečat.

Marija Šerifović
Marija Šerifović po zmagi na Evroviziji 2007. Foto: Alesh Maatko

Evrovizijska zmagovalka Marija Šerifović pravi, da bo v Križankah pričarala pravo glasbeno poslastico.

“Vedno znova se držim svojega načela, da rada poslušam glasbo, ne pa da jo gledam, in to vedno poskušam prenesti v občutja, ko pojem. Koncerta v Križankah se res že zelo veselim, saj je to eno najlepših in najbolj čarobnih prizorišč,” je povedala Marija Šerifović, ki za junijski koncert pripravlja pravo glasbeno poslastico s presenečenji.

Marija Šerifović že skoraj 20 let navdušuje s svojim prepoznavnim vokalom ter seveda s prepričljivo in močno čustveno interpretacijo. Glasbenica je izdala pet studijskih albumov ter številne uspešnice – nedvomno je občinstvu najbližja “Molitva”, s katero je leta 2007 osvojila prvo mesto na tekmovanju Pesem Evrovizije na Finskem. Poleg “Molitve” bo v Križankah obiskovalce prepričala tudi z uspešnicami “Svoja i tvoja”, “Sama i nervozna”, “Pametna i luda”, “Nije ljubav to” in drugimi, s katerimi je Marija splezala na vrh regionalne pop scene. Za svoj uspeh je prejela številne nagrade, med drugim tudi nagrado Artistic Marcel Bezencon in dve regionalni nagradi MAC.

Številnih uspešnic in čutnega, z energijo polnega nastopa Marije Šerifović v Križankah preprosto ne smete zamuditi.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button