PROMOCIJA

V ALEJI tradicionalno pustno rajanje z Ribičem Pepejem in Čuki

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Priklic pomladi in odganjanje zime bosta letos zelo zabavna tudi v našem najboljšem nakupovalnem središču ALEJA, kjer vas čaka pisano pustno dogajanje. Na pustno soboto, 18. februarja, bo ob 17. uri obiskovalce zabaval Ribič Pepe. Na pustni torek, 21. februarja, pa vas čaka veliko rajanje ob 17. uri s skupino Čuki. Omamen vonj krofov, radost na obrazih malih maškar in ples pa vam bodo pričarali čudovito pustovanje. Vabljeni v pustnih maskah, da se skupaj podamo na rajanje in odženemo zimo.

Pustno rajanje se v ALEJI začenja že danes, in sicer ob 17. uri z obiskom kurentov, ki bodo z glasnim zvonjenjem, dobro voljo in veseljem preganjali zimo in mraz.

Aleja
Na pustno soboto bo ob 17. uri obiskovalce zabaval Ribič Pepe. Na pustni torek pa vas čaka veliko rajanje ob 17. uri s skupino Čuki. Foto: Aleja

Prihaja pomlad

Sicer pa bo pomlad v ALEJI modno obarvana, predvsem v znamenju pisanega cvetja, barv in številnih presenečenj. Pestremu naboru trgovin se bo pridružila še nova trgovina Okaidi konec tega meseca. Pred 8. marcem bodo postavili še glasbeno cvetlično animacijo z nešteto pisanih pomladnih cvetic in barv. Za zaključek pa bodo vse rožice podelili na praznik žena, skupaj s Sanjskim moškim.

Kurenti
Kurenti z glasnim zvonjenjem preganjajo zimo in mraz v ALEJI. Foto: Robert Krumpak
Back to top button