PROMOCIJA

V ALEJI lahko brez naročanja izvedete tudi PCR-test

Brez naročanja!

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

V najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu ALEJA lahko od 26. januarja dalje opravite tudi PCR-test. Izvaja se na zadnji strani parkirišča ALEJE (vhod iz Celovške ceste, cesta Ljubljanske brigade) in je ločen od dela, kjer potekajo hitri testi. S tem je ALEJA reagirala na trenutno situacijo in razbremenjuje ostale točke, kjer potekajo testiranja.

»PCR-testiranje je brez naročanja brezplačno za tiste, ki predložijo izvid pozitivnega HAGT (hitrega antigenskega testa) in hkrati osebni dokument ali ustrezno potrdilo o stalnem ali začasnem prebivališčem v Sloveniji oziroma da ima njihov delodajalec sedež podjetja v naši državi. S tem se nam zdi pomembno pomagati v tej kritični situaciji, ko ljudje čakajo na testiranje tudi po več ur,« je ob tem dejal direktor ALEJE Toni Pugelj. Za ostale je strošek PCR-testiranja 70 evrov.

Testiranje je možno vsak dan od ponedeljka do sobote med 8.00 in 20.00, ob nedeljah pa med 11.00 in 17.00.

Aleja

Še naprej izvajajo cepljenje

Sicer pa v ALEJI še naprej izvajajo cepljenje proti Covid-19 in gripi ter hitro testiranje, popolnoma vse je brezplačno, upoštevajoč kriterije pristojnega ministrstva, in brez naročanja, skladno z  navodili izvajalcev. Vsako dejavnost pa izvajajo na med seboj ločenih točkah. Pugelj pojasnjuje še: »Veseli smo tudi odziva glede dosedanjega hitrega testiranja in cepljenja, saj smo ena najbolj obiskanih točk. Po komentarjih mnogih jim je pomembna naša lokacija takoj ob avtocesti, hkrati pa je pri cepljenju prednost, da parkirajo v garaži in se nemudoma lahko cepijo. Ves čas pa v ospredje postavljamo nadpovprečne higienske in varnostne standarde.«

Twitter
Back to top button