ZABAVNO & DRUŽABNO

Tukaj so tri uspešnice, ki bi jih sicer v finalu talentov zapel Dino Petrić

Gre za miks treh nepozabnih pesmi

V finalu šova Slovenija ima talent bi se moral v nedeljo, 19. decembra predstaviti tudi Dino Petrić. Žal se to ni zgodilo, ker je mlademu glasbeniku okužba s koronavirusom preprečila nastop. Kljub temu Dino ni vrgel puške v koruze, ampak celotni Sloveniji predstavlja miks treh pesmi, brez katerih ni praznikov in decembra v Sloveniji.

Miks, ki naj bi ga na finalu letošnjih talentov zapel Dino Petrić. Da vsem v Sloveniji v domove prinese nekaj božičnega vzdušja, je pripravil video za vse, ki ste ga popeljali tako daleč. Čas je za praznike!

Tu so Bela snežnika, Na božično noč in Silvestrski poljub, kot jih še niste slišali.

“Dragi vsi! Najprej hvala vsem! Za vsa sporočila, ljubezen in za lepe želje, ki mi jih pošiljate. Moje zdravje je super in za zdaj sem brez simptomov, počutim se odlično. Samo pretresen, ker me ni bilo na odru v finalu. Da opišem, kaj je zame pomenil ta nastop … Predstavljajte si, da imate še en dan življenja, še eno priložnost, da se družite in poveste vse tisto, kar nosite v srcu vsem, ki jih imate radi. No, to je zame pomenil finalni nastop. Da vam zadnjič v šovu Slovenija ima talent zapojem in povem, kako zelo sem užival, da smo bili skupaj, da sem hvaležen za vso podporo in za vse vaše glasove in da mi bo v vsakem primeru šov ostal v najlepšem možnem spominu! Dobil sem veliko sporočil z vprašanjem, kaj sem za vas pripravljal za finale. Želel sem vam pričarati božično vzdušje in da v tem uživate. Nekaj, brez česar december v Sloveniji ne obstaja. In presrečen sem, da lahko z vami to delim. Hvala,” je strnil Dino Petrić ter nam tako pričaral pravo božično-novoletno vzdušje.

Dino Petrič
Želel sem vam pričarati božično vzdušje, pove Dino. Foto: Neo Visuals
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button