PROMOCIJA

To je edini vosek, za katerega se je vredno sleči!

Neboleča Lycon depilacija

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

V barvitem Wonderlandu v osrčju Ljubljane je bil predstavljen vrhunski Lycon vosek za depilacijo, ki prihaja naravnost iz Avstralije. Uspešna zastopnica Lycona za Slovenijo in Hrvaško Nina Jordan je ob tem poskrbela, da je ta čudovit vosek obnorel vse ženske. Vsi prisotni na dogodku so lahko občutili nebolečo depilacijo obrvi, rok, brčic in razvajanje z Lycon pilingom na lastni koži in brezskrbno uživali.

Lycon
Produkti Lycon Foto: David Keinne

Neboleča depilacija

Lycon voski so narejeni iz najboljših naravnih smol in čebeljih voskov, z dodanimi čutnimi aroma terapevtskimi sestavinami, tako zaradi svoje neprekosljive kakovosti uživajo neprimerljiv ugled. Lycon vosek je priljubljen med hollywoodskimi zvezdami, kot so Demi Moore, Victoria Beckham, Sienna Miller in številne druge. Danes je Lycon prisoten v več kot 95 državah po svetu, kozmetičarke ga obožujejo, zadovoljne stranke pa se, ko enkrat preizkusijo tovrstno depilacijo, ne vrnejo več nazaj.

Spoznajte torej njegovo veličanstvo, crème de la crème med depilacijskimi voski: metodo Lycon, ki je stara že skoraj 50 let. Metoda odstranjevanja dlak Lycon je edinstvena zaradi same sestave voska in principa delovanja, ki se razlikuje od običajnega načina odstranjevanja dlak ter je sinonim za vrhunsko depilacijo brez bolečin.

Ana Maria Mitič in Nina Jordan
Ana Maria Mitič in Nina Jordan Foto: David Keinne

Uspeh Nine Jordan

Leto 2009 je bilo prelomno za Nino Jordan, sploh ko je odprla svoj kozmetični salon. Kot mnoge kozmetičarke se je tudi Nina srečevala z izzivi depilacije, ki so vključevali pigmentacijo, posneto kožo, nepopolno odstranjevanje dlak, bolečino in še več. Iskala je nekaj drugačnega, kar bi olajšalo te reakcije pri svojih strankah.

Leta 2015 je Nina odkrila Lycon voske, ki so prinesli revolucijo v njeno prakso. Navdušena stranka, ki je živela v Londonu je trdila, da tam depilacija ne boli in ta izjava je v Nini vzbudila radovednost. Njeno srečanje z Lycon voski se je zgodilo hitro, saj je preteklo le nekaj mesecev, preden je bila Nini priložena priložnost učenja iz prve roke od gospe Lydie Jordane, ustanoviteljice Lyconvoska, v Pragi.

Sedaj Lycon vosek uporablja okoli 130 salonov v Sloveniji in približno 200 na Hrvaškem. Če se odpravljate na dopust k našim hrvaškim sosedom ali v naši deželi iščete Lycon specialista, ga najdete na strani www.lycon.si. “Naša novost tega leta so tudi Master saloni, to so saloni, ki so osvojili naše stroge pogoje in od njih lahko pričakujemo le najboljšo ter visoko raven izvedbe,” je dodala Nina.

Lycon
Produkti Lycon Foto: David Keinne

Higiena na prvem mestu

“Vsaka uporabnica depilacije bi se morala zavedati, da ji za vsak poteg na intimnih predelih pripada sveža palčka/spatula. Pri Lyconu zagotavljamo, da vsaka kozmetičarka sprva kožo dezenficira s posebnim Lyconovim čistilom, namaže z oljem, kateri kožo zaščiti, zmanjša bolečino, saj se vosek oprime samo dlake in ne kože. Mnogokrat slišana povratna informacija je, da je po Lyconu manj reakcije, ni folikulitisa – vnetja dlačnih mešičkov in pa seveda preprečevanje prenosa spolno prenosljivih bolezni,” obrazloži Nina.

Lycon
Predstavitev depilacije … Foto: David Keinne

Popolna priprava kože na poletje 2024

In kaj svetuje za poletje, ki je pred vrati? “Novi sladkorni pilingi in losjoni so prava izbira, s katerimi boste svojo kožo pripravili na letošnje vroče poletje. Novi Lycon pilingi nimajo dodanih olj, ne mašijo por in odstranjujejo odmrlo kožo. Losjoni vsebujejo provitamin B5, vitamin E, karitejevo maslo, ki kožo ohranijo, da je elastična, napeta in negovana. Z redno uporabo Lycon pilingov in losjonov boste kožo pripravili na sonce, obenem pa doživeli neustavljivo mehkobo in sijaj. Poletje 2024 bo vaše, zato si privoščite le najboljše za svojo kožo!” je sklenila Nina.

Nina Jordan in Matjaž Kumelj
Nina Jordan in Matjaž Kumelj Foto: David Keinne
Back to top button