PROMOCIJA

Številne pustne maske in Čuki prinesli v ALEJO veliko pozitivne energije in čarobno vzdušje

Veselo, kot že dolgo ne

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Ples, pustno rajanje, slastni brezplačni krofi za maškare, čudovito vzdušje, pozitivna energija, nasmehi, radost na obrazih malih maškar in veselje obiskovalcev je le nekaj opisov pravega pustovanja s Čuki, ki se je odvijalo v ALEJI. To je bil njen prvi res večji dogodek ob številnih manjših, ki so bili z omejitvami dovoljeni v času epidemije.

»V ALEJI vse praznike obogatimo z dogodki ali doživetji, odvisno od razmer. Ko doživiš čar izjemne energije številnih navdušenih obiskovalcev in maškar, ki je danes preplavila prostore ALEJE, pa se ti trud, ki ga vlagaš v raznolika doživetja, res povrne,« je vtise vidno navdušen strnil njen direktor Toni Pugelj. ALEJA je odprta šele drugo leto in se že ponaša z nazivom najboljšega novega nakupovalnega središča na svetu. Danes je dokazala, da so jo obiskovalci sprejeli za svojo in v njej doživeli pravo pustno zabavo.

Maškare v ALEJI
Maškare v ALEJI

Tako velike kot tudi male maškare so na strehi ALEJE lahko uživale tudi v brezplačnem drsanju. Tako so danes drsališče in nakupovalno središče obiskale veverice, kavboji, pikapolonice, medvedi, ovčke, princese in kralji, ni pa manjkalo niti superjunakov, kurentov, mišk in mačk.

Sicer pa v ALEJI že pripravljajo nove dogodke. V ponedeljek se začenja velika cvetlična razstava s popoldanskimi delavnicami za prve korake vrtnarjenja za najmlajše. Prav tako bo pomlad popestrila modna kampanja, polepšali pa bodo tudi dan žena.

Pustno rajanje v ALEJI
Pustno rajanje v ALEJI
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button