PROMOCIJA

Ste vedeli, da imamo pri nas čisto pravi rock bar?

Več kot le pivo, burger in rock 'n' roll

Posebnosti
  • PROMOCIJSKI SPOROČILO

Z nedavnim uradnim odprtjem prvega pravega rock bara pri nas je z GIG-om v prestolnico prišel pristni duh rokenrola. Sočni burgerji in slastne ameriške palačinke so zagotovile ponovni obisk gostov.

Novi pivo in burger bar GIG, ki se nahaja v Supernovi Rudnik, le korak stran od kinodvoran Cineplexx, je postal nepogrešljivo mesto tako za obiskovalce nakupovalnega centra kot za vse tiste, ki si ob ritmih rock glasbe radi privoščijo jedi, ob katerih se cedijo sline.

Gig Bar in Burger
Med gosti tudi komik Gašper Bergant, igralec Jan Hrušovar in glasbeni manager Alex Mladenov. Foto: Promo foto

Gurmanske specialitete

Gostje lahko uživajo v sveži, visokokakovostni hrani iz barskega menija, posebej ustvarjenega za oboževalce sočnih burgerjev s hrustljavimi prilogami in ameriških palačink. Njihov gurmanski burger iz 100-odstotne slovenske govedine s posebej pripravljeno hišno omako Hendrix je a must pri prvem obisku GIG-a. A po besedah solastnika obrata Jake Peterca sta med najbolj prodajanimi burgerja Jagger in Mercury. Vsi njihovi burgerji nosijo ime po najbolj priljubljenih rock zvezdnikih, kjer je med drugimi na meniju tudi veganski Lennon.

Gig Bar in Burger
V GIG-u slovijo po sočnih burgerjih. Foto: Promo foto
Gig Bar in Burger
Slastne palačinke Beatlove Strawberry fields forever. Foto: Promo foto
Gig Bar in Burger
Najslajše je prišlo na koncu – široka izbira ameriških palačink je navdušila goste. Foto: Promo foto

Janis Joplin na meniju, radiu in platnu

Sočno izbiro burgerjev v GIG-u dopolnjuje obsežen meni ameriških palačink, ki so poimenovane po najbolj znanih rockovskih albumih od Beatlovih Strawberry fields forever, zadnjega albuma Alice Cooper; proteinskih palačink Muscle of love do Purple rain in drugih.

Medtem, ko Lennona najdemo tako med burgerji kot palačinkami, je ekstravagantna Janis eden izmed njihovih najbolj popularnih burgerjev – za razliko od ostalih prihaja s piščančjim mesom. A Janis je nekoč v eni izmed ameriških pogovornih oddaj izrazila veliko nezadovoljstvo nad evropskim občinstvom. Ko je leta 1969 bila na turneji po Združenem kraljevstvu, Parizu, Amsterdamu in Stockholmu, se publika ni sprostila tako, kot je je bila vajena videti pod ameriškimi odri. Takrat je evropsko občinstvo še zmeraj čakalo, da ga bo preobrazil prihod punka pa vendar bi danes bilo njeno mnenje popolnoma drugačno, predvsem po obisku GIG-a. Na uradni otvoritvi so goste zazibali ritmi popularne rock glasbe z akustičnimi priredbami Petra Hudnika in Matica Ajdiča.

Gig Bar in Burger
Akustične priredbe dvojice Grunge Duo razigrale občinstvo. Foto: Promo foto

Vedno prava izbira

In, če bi Janis vedela, da je je slišati tudi po njihovem radiu, kjer se rock vrti vsak dan in je videti na virtualnem koncertnem odru – platnu, kjer predvajajo najbolj slovite rockovske koncerte, bi bila ta destinacija njena prva izbira pri nas.

Rockerji so od nekdaj sloveli kot ljudje z velikim srcem in nič drugače ni v GIG-u. Gostinski obrat odseva pristno dušo rokenrola, ki ga tako zaradi navdušenja nad menijem kot posebnega rockovskega interierja, predvsem na razvajanju brbončic po obisku kinodvoran, rade obiskujejo tudi družine.

Gig Bar in Burger
Med gosti tudi bobnar Buco. Foto: Promo foto
Gig Bar in Burger
Gostje so uživali pozno v noč. Foto: Promo foto

GIG svojim gostom obljublja številna presenečenja, vključno z nastopi v živo in prireditvami na njihovi prostorni terasi Supernove Rudnik.

Gig Bar in Burger
Solastnik obrata Jaka Peterca pravi, da so držala za serviete izdelali sami. Foto: Promo foto
Gig Bar in Burger
Pivo in burger bar GIG se nahaja v Supernovi Rudnik, le korak stran od kinodvoran Cineplexx. Foto: Promo foto
Twitter
Back to top button