EMA

Sestre obnorele Dunaj

Avstrijska prestolnica je bila pretekli vikend v znamenju Evrovizije. Na Dunaju se je namreč odvil dogodek Eurovision Live, kjer so v sklopu evrovizijskega druženja pripravili tudi mini izbor Nur ein Lied Für Wien (Samo ena pesem za Dunaj). Srečanja so se udeležile tudi naše evrovizijke Sestre, poleg njih pa je nastopil še Slavko iz Črne gore.

Sestre in Markus Tritremmel, predsednik avstrijskega evrovizijskega kluba.Foto: Markus Tritremmel

Za nastop smo se že dlje časa dogovarjali z avstrijskim evrovizijskim klubom. In ker je Miha ravno končal s snemanjem v šovu Kmetija, smo se lahko vse tri odpravile na Dunaj. Sprejeli so nas odlično, na dogodku je bilo tudi nekaj Slovencev, tako da je bilo res nepozabno in fenomenalno, sploh kako so vsi skupaj znali vse naše pesmi, ki smo jih prepevale,” je povedala Marlenna, ki je še dodala:

Slavko iz Črne gore.Foto: Markus Tritremmel

“Poleg tega pa je bilo res lepo videti, da po šestnajstih letih toliko oboževalcev še vedno pozna naše pesmi, sploh ker Sestre nismo tako aktivne na družbenih omrežjih. Definitivno pa vidimo, da ko bo nov projekt, nas čaka še veliko lepega in da mlajšim generacijam, ki nas takrat še niso poznale, danes predstavimo naš projekt in šov program, ki je malenkostno drugačen od drugih, saj je začinjen še s humorjem, s podiranjem tabujem in širjenju ljubezni, nam je po nastopu zaupala Marlenna, ki je skupaj z Emperatrizz in Michelle, ki danes tvorijo zasedbo Sestre, predstavila šest pesmi, in sicer Samo ljubezen, Aladin, Loiblpass, Eurovision Medley, Molitva in Wahre Liebe.

Naše nekdanje evrovizijske predstavnice so znova navdušile.Foto: Markus Tritremmel
Sestre so predstavile šest svojih pesmi.Foto: Markus Tritremmel
Sestre in Markus Tritremmel, predsednik avstrijskega evrovizijskega kluba.Foto: Markus Tritremmel
Sestre so podelile še nagrade za mini izbor Nur ein Lied Für Wien.Foto: Markus Tritremmel
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button