LIVERPOOL 2023

Razkrili glasbene goste za Liverpool 2023

Tu bo tudi popzvezdnica Rita Ora

Na Pesmi Evrovizije oči gledalcev ne bodo uprte le v evrovizijske tekmovalce, ampak tudi v številne goste, ki jih je delno že razkril britanski BBC, ki za 9., 11. in 13. maj obljublja nepozabne glasbene večere.

Ukrajinske in britanske zvezde

Tako v prvem kot tudi v drugem predizboru bomo tako slišali in videli kar nekaj znanih imen iz sveta slavnih in zabavnih. Prva med njimi je britanska popzvezdnica Rita Ora, ki bo v prvem predizboru odpela najnovejši singel Praising You, ki bo luč sveta ugledal 19. aprila. A še pred njo bo nastopila ukrajinska pevka Julia Sanina, ki bo izvedla del skladbe Maяк, uspešnico njene skupine The Hardkiss. Tu bo tudi ukrajinska pevka Alyosha, ki je zastopala Ukrajino na Pesmi Evrovizije leta 2010. Tokrat bo nastopila skupaj z britansko pevko in tekstopisko Rebecco Ferguson, spregovorila pa bo tudi o vihri vojni.

Kaj pa drugi predizbor?

V večeru, kjer bomo Slovenci držali pesti za naš Joker Out, pa bomo v netekmovalnem delu slišali dve intervalni točki. Tu bo ukrajinska evrovizijska predstavnica 2014, Mariya Yaremchuk. Na odru se ji bo pridružil raper Otoy in še Zlata Dziunka, ukrajinska predstavnica na Otroški Evroviziji 2022 in Mariya. Poleg tega pa se obljublja še edinstvena glasbena točka, ki ima zaenkrat znan le naslov Be Who You Wanna Be.

Za veliki finale glavni glasbeni gosti šeniso razkriti. Zagotovo se nam obeta kakšno britansko oziroma ukrajinsko presenečenje.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button