ZABAVNO & DRUŽABNO

Poglejte, kako izgleda, ko zaplešeta Anej in Rok Piletič iz dua BQL

Poletje diši, lahkotni in plesni ritmi so tu …, zato ni trajalo dolgo, da na založbi Menart ponovijo več kot uspešno sodelovanje z najbolj priljubljenim duom v Sloveniji in založbo Nika Records, z novo poletno uspešnico letošnjega poletja Ko bo to za nama.

Zgodba o poletni romanci, združeni s poletnimi reggaeton ritmi, je svež pristop dua BQL. V novi glasbeni zgodbi sta združila moči s številnimi talenti, ki sta jih Rok in Anej iskala po Sloveniji v sklopu akcije Čas da zablestiš 2020.

Rok in Anej, znana kot BQL, sta v okviru akcije Čas da zablestiš letošnje leto po vsej Sloveniji iskala spremljevalne pevce, ki so se jima pridružili v poletnem videospotu za novi hit Ko bo to za nama. Spomladi sta priljubljena brata navdušila z uspešnico Na frišno, ki se po ogledih že bliža magični številki milijon na YouTube, zdaj pa tik ob začetku poletja stavita na nov radijski singel Ko bo to za nama.

Videospot je bil posnet v Čokoladni vasi na Limbuškem nabrežju na Štajerskem, več kot 25-članska ekipa na snemanju videa pa je v ritmih Ko bo to za nama uspešno ustvarila nepozabno poletno vzdušje, po katerem vsi hrepenimo; druženje s prijatelji, zabava ob bazenu, poletna romanca, predvsem pa preplesane kratke noči.

Korošca pa sta se za videospot tokrat prvič odrezala tudi kot plesalca. V plesnih parih sta zaplesala v latino ritmih ob Plesni šoli Leaders Unified, s katerimi sta se na snemanje pripravljala več kot mesec dni. Priprave na ples so jima, kot pravita sama, vzele več časa, kot snemanje pesmi. »Brez muje se še čevelj ne obuje,« je plesno izkušnjo pokomentiral Anej, ki je skupaj z Raayem tudi napisal skladbo Ko bo to za nama, ki jo že lahko slišite na radijskih postajah.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X