PROMOCIJA

Nepozaben spektakel v ALEJI

Rojstnodnevno praznovanje

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Popularna svetovna sving pevka Alice Francis, glasbeni skupini Perpetuum Jazzile in Kingstoni, akrobatska skupina Dunking Devils, uspešni slovenski solisti Gregor Štrasbergar – Štras, Marina Martensson, Astrid Kljun in Tim Klemenčič so le nekatera izmed imen, ki so obogatila spektakularen in nepozaben večer na ALEJI SKY. Bilo je edinstveno popotovanje med barvitimi modnimi kreacijami ob 2. rojstnem dnevu najboljšega novega nakupovalnega središča ALEJE. »Priča ste bili izjemnemu modno-plesno-glasbenemu spektaklu in čudovit občutek je, ob naši drugi obletnici, na odru pozdraviti več kot 50 nastopajočih,« je ob začetku praznovanja dejal direktor ALEJE Toni Pugelj.

Slednji je še dodal, da je ALEJA edino nakupovalno središče pri nas, ki na enem mestu združuje ne samo nakupovanje, zabavo, prostor za otroke in druženje, ampak tudi pisano paleto rekreacije, zabav in nepozabnih trenutkov. »Res je, da smo mladi, a kljub temu slavimo nagrado za najboljše novo nakupovalno središče na svetu,« je še dodal Pugelj.

Cristoph Andexlinger in Toni Pugelj
Cristoph Andexlinger in Toni Pugelj v zahvalnem govoru. Foto: Žiga Intihar

Prijetno in udobno

Generalni direktor družbe SES Spar European Shopping Centers Cristoph Andexlinger pa o spektaklu: »Pred dvema letoma smo želeli odpreti ALEJO. Le nekaj dni pred odprtjem, ko je bilo že vse pripravljeno, veste, da se je zgodilo zaprtje javnega življenja po celotnem svetu,« se je spomnil začetkov, vendar dodal še: »ALEJA je najmlajši otrok v naši verigi nakupovalnih središč. Upam, da se tukaj vsi počutite dobro, kot da bi bili doma. V naši skupini vsak dan dela stotine ljudi, da je vaše nakupovanje prijetno in udobno.«

Perpetuum Jazzile
Nastopil je tudi znameniti Perpetuum Jazzile. Foto: Žiga Intihar

Znani obrazi

Zadnje modne trende, čudovite nastope in akrobacije, ki so bile predvajane tudi na velikih projekcijah, so si ogledali številni znani obrazi, med drugim tudi modni oblikovalec Milan Gačanovič-Gačo, pevec Lado Leskovar in igralec Uroš Smolej. »Naj se vam današnji večer vtisne v spomin, naj bo ALEJA prostor, kjer boste našli zatočišče pred vsakodnevno rutino. Tu smo in bomo za vas,« je Pugelj še nagovoril več kot tisočglavo množico na nepozabni zabavi.

Modni oblikovalec Milan Gačanovič in pevec Lado Leskovar.
Modni oblikovalec Milan Gačanovič in pevec Lado Leskovar. Foto: Žiga Intihar

Rojstnodnevno praznovanje

S sinočnjim dogodkom se je pričelo nepozabno tridnevno praznovanje ALEJE, ki je za vse udeležence brezplačno. Danes vas med 15. in 20. uro preseneča nagradna interaktivna pantomima Ugani, kaj ti podarja ALEJA. Vse dni praznovanja med 17. in 20. uro vas bodo razgibale akrobatske delavnice z Dunking Devilsi na ALEJI SKY. Jutri bodo lahko otroci prisluhnili pravljicam z Boštjanom Gorencem – Pižamo in se zabavali na otroškem žuru z Romano Krajnčan. Med 15.30 in 18.00 bodo na sporedu glasbeni nastopi izvajalcev Adrijane Kamnik, Alenke Godec, Challeta Salleta, Martine Majerle, Nastje Gabor, Sebastiana in Žana Serčiča.

Aleja
Druga rojstnodnevna zabava odmeva! Foto: Žiga Intihar

Posebne ugodnosti

Vsi tisti, ki so zamudili četrtkov nastop Alice Francis, jo bodo imeli priložnost slišati še enkrat na njenem koncertu ob 18. uri. V tem času bo potekalo tudi žrebanje glavne nagrade – enoletnega brezplačnega najema popolnoma električnega avtomobila ID.3. Obiskovalci lahko v tem času koristijo tudi posebne kupone ugodnosti in popustov, ki jih pripravljajo trgovine in gostinski lokali v ALEJI.

Alice Francis
Nastopila je tudi popularna svetovna swing pevka Alice Francis. Foto: Žiga Intihar
Twitter
Back to top button