EMA

ManuElla: Upam, da mi ne bodo zamerili, ker nismo prišli v finale

Kljub temu, da se naša ManuElla iz drugega predizbora ni uvrstila v veliki finale, je, kot pravi, zadovoljna in ponosna na svoj nastop, saj je prepevala pred celo Evropo. To je bila njena želja že od takrat, ko je bila majhna punčka. In kaj nam je še povedala po končanem šovu?

ManuElla si je po končanem nastopu, tako kot je tudi obljubila, vzela čas za vse nas tukaj v Stockholmu in v miru poklepetala o svojih občutkih. “Zelo sem zadovoljna z nastopom, čeprav nismo v finalu. Bilo bi pa zelo lepo! Verjamem, da je že tako moralo biti in da je tudi zame narisana pot; očitno je moralo biti tako, kot je. Morda pa dobim kakšno priložnost drugje, saj ima Evrovizija zelo velik krog občinstva,” je med drugim dejala pevka, ki se je razveselila več kot tristo sporočil na telefonu.

Slovenija je imela med svojim nastopom tudi ognjemet. / Foto: Alesh Maatko

ManuElla bo sedaj vso pozornost usmerila v svoj novi album. Ob zaključku pogovora z našo ekipo je v šali še dejala, da je najtežji del za njo in da se ga gre napiti in najesti. “Nekaj mastnega bi,” je v smehu zaključila Laščanka.

In kaj pravi o izbranih skladbah iz drugega predizbora? “Moram reči, da je pravično. Res so bile vse skladbe dobre. Ko si poslušal vse nastopajoče, je šlo iz hita v hit; letos so bile najbolj močne skladbe v zgodovini, odkar spremljam Pesem Evrovizije. Je pa to velika izkušnja in gremo naprej,” je strnila svoje občutke. V šali pa je zaključila: “Če se je Gruzija uvrstila v finale, potem vemo, koliko je ura.” Več v videu …

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button