ZABAVNO & DRUŽABNO

Maja Keuc med nastopom priznala, da je fant na bobnih njen partner

Doživetje na domačiji Vina Kobal

Pred kratkim smo v Štanjelu doživeli enkraten večer Pod zvezdami. Kraške dobrote so znova povezale obiskovalce, vrhunec večera pa je bil čarobni koncert Maje Keuc. Na idilični domačiji Vina Kobal, kjer letos potekajo trije izjemni koncerti z ekskluzivno izkušnjo in intimnim vzdušjem, smo bili priča posebnemu glasbenemu dogodku. Najprej je domačija gostila razprodani koncert Klape Šufit, tokrat pa so ljubitelji vina in dobre glasbe lahko uživali v vseh pesmih z Majinega novega albuma Sončnice. Njen nastop je bil svež, drugačen, še bolj zanimiv in unikaten.

Maja Keuc
Maja Keuc v Štanjelu predstavila novo ploščo. Foto: Ana Rojc

Znani obrazi

Med publiko smo opazili tudi znane obraze, kot so igralec Uroš Smolej, vsestranska Danica Lovenjak in pevec Matjaž Kumelj, ki so uživali v vsakem trenutku čarobnega večera. »Kaj bi bil najboljši približek idealnemu dogodku?Ko se pod zvezdnatim poletnim nebom sreča dobra družba v objemu odlične glasbe, vrhunskih vin in okusne hrane. Maja je s svojim koncertom »odškrtnila« vrata in nas povabila v njen svet, predstavila svoj novi album, zapolnila tišino kraškega dvorišča ter segla do srca. Kljub večeru je sijalo sonce, ki te je pobožalo tudi ob slehernem požirku Kobalovih vin,« je povedal vrhusnki igralec Uroš Smolej.

Maja Keuc
Maja Keuc v Štanjelu predstavila novo ploščo. Foto: Ana Rojc

Glasbeni večer in Majino priznanje

Majo Keuc poznamo že vrsto let iz številnih glasbenih odrov, tako doma kot v tujini. Tokrat pa je na domačiji Vina Kobal ustvarila nepozaben, intimni koncert. Predstavila je vse pesmi z njenega zadnjega albuma Sončnice v magičnem ambientu, ki ga ponuja domačija. Dovršena odrska postavitev in vrhunska lučna tehnika sta pripomogli k čarobnemu vzdušju. Gledalci so uživali v odlični glasbi ob kozarcu vrhunske penine Kobal.

Med pesmimi pa je lahko publika izvedela veliko tudi o Maji sami. Med nastopom je celo priznala, da je »fant na bobnih« Tilen Zakrajšek, njen partner. Oba sta skozi izzive v odnosu našla navdih za pesem Sama sva kriva, ki je s svojo pristnostjo globoko ganila publiko. Ta koncert je bil še drugačen, poseben, saj sta Majo podprla tudi njen oče in mama, ki je bilo tudi koncert eden izmed daril za njunih 60 let.

Maja Keuc
Maja Keuc v Štanjelu predstavila novo ploščo. Foto: Ana Rojc
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button