MALMÖ 2024

Loreen iskreno o ljubezni

Tu je novi singel Is It Love

Pet mesecev po (predvidljivi) evrovizijski zmagi nam priljubljena švedska pevka Loreen predstavlja težko pričakovani novi singel Is It Love, ki ga je v studiu MXM Studios (pri založbi Universal) produciral švedski glasbeni producent in skladatelj Rami Yacoub (Ariana Grande, Lady Gaga, Madonna).

“Skladba Is It Love je nastala iz iskanja jasnosti. Je pesem, ki opisuje in razmišlja o ljubezni, ki je tako globoka, a hkrati polna zmede. Gre za spoznanje, da je za globlje razumevanje sebe treba sprejeti dvojnost življenja, da gresta izkrivljenost in jasnost z roko v roki in sta enako pomembni. In da bi izkusili globino resnične ljubezni, tako do sebe kot do drugih, morate sprejeti in izkusiti globino bolečine,” je ob tej priložnosti povedala Loreen.

Loreen
Loreen predstavlja novo skladbo. Foto: Charli Ljung

V novi skladbi je znova v središču Loreenin glas, preko katerega se sprašuje, ali je to ljubezen.  Skladba Is It Love namreč govori o dvojnosti v ljubezni …

Glasbena turneja

Sicer pa se bo evrovizijska zmagovalka kaj kmalu odpravila na razprodano turnejo po Veliki Britaniji in Evropi, ki se bo začela 7. novembra v Dublinu. 8. novembra bo nastopila v Glasgowu, 10. novembra v londonskem Electric Brixtonu, nato pa se bo ustavila še na petnajstih mestih po Evropi. Glasbena turneja se bo zaključila 5. decembra v Parizu v Franciji. Odrsko podobo je oblikoval Tobias Rylander, ki je v preteklosti med drugim oblikoval luči za Beyonceino svetovno turnejo Renaissance World Tour in za Loreenino evrovizijsko zmagovalno skladbo Tattoo. Ravno zaradi tega turneja obljublja nepozabno izkušnjo, s katero se bodo povezali oboževalci, narava, duhovnost in glasba.

Švedska 2023: Loreen – Tattoo
Loreen na evrovizijskem odru v Liverpoolu. Foto: Sarah Louise Bennett / EBU
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button