LIVERPOOL 2023

Let 3: To je miks samo za ‘jeba*e’, ultra traktoriste

Hrvaški evrovizijci 2023

Še preden so se hrvaški evrovizijci 2023, Let 3, odpravili na vse najboljše evrovizijske zabave, so v sodelovanju z Denisom Goldinom pripravili še en remiks velike uspešnice Mama ŠČ!. Denis Goldin je priznal, da je pričujoči remiks najboljši, ki ga je kadar koli ustvaril za katerega koli hrvaškega izvajalca, Mrle pa je dodal le, da je verzija idealna za vse traktoriste: “Ovo je mix samo za jeba*e, ultra traktoriste. (To je miks samo za ‘jeba*e’, ultra traktoriste)”.

Let 3
Za Let 3 se še kako praši. Foto: Franko Kelam

Odmevno, kot že dolgo ne

MAMA ŠČ! se pri naših južnih sosedih že pet tednov trdno drži prvega mesta na lestvici najbolj predvajanih hrvaških singlov HR TOP 40, v vmesnem času so izdali tudi videospot, ki ga je režiral sloviti Radislav Jovanov Gonzo. Videospot je na YouTube kanalu Eurovision Song Contest pristal na odličnem, tretjem mestu po gledanosti, Mama ŠČ! pa ima na YouTubu skupno že več kot deset milijonov ogledov.

Hrvaška 2023 - Let 3
Te dni predstavljajo še remiks za ESC pesem. Foto: Franko Kelam

Varšava in Tel Aviv

Ta vikend se Let 3 odpravljajo na potovanje – najprej bodo obiskali Varšavo, kjer bodo pred zbranimi novinarji iz srednjeevropske regije ter oboževalci iz Poljske nastopili v dvorani Praga Centrum. Iz Varšave bodo Rečani poleteli direktno v Tel Aviv, kjer bodo nastopili na velikem evrovizijskem festivalu Israel Calling. Tam se bodo zbranim oboževalcem predstavilo še dvajset tekmovalcev, ki se bodo meseca maja nastopili v Liverpoolu.

Let 3
Hrvaški evrovizijci 2023 so neustavljivi. Foto: Renato Branđolica / HRT

Ljubljana

Let 3 so po prepričljivi zmagi na hrvaškem tekmovanju za pesem Evrovizije, Dora, s protivojno pesmijo Mama ŠČ! postali najbolj iskana roba v regiji ter tudi v ostalih delih Evrope. “Z največjim veseljem najavljamo, da Rečani Let 3 prav na nekdanji veliki praznik, Dan mladosti, prihajajo v katedralo Kina Šiška! Na veliki Šiškin oder bodo stopili še pod svežimi vtisi po nastopu v Liverpoolu, kjer bodo zastopali Hrvaško na 63. izboru za pesem Evrovizije 2023,” pa so sporočili iz njihove založbe Dallas Records.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button