PROMOCIJA

LEGO ustvarjanje do neskončnosti v ALEJI

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Med zimskimi počitnicami so v našem najboljšem novem nakupovalnem središču ALEJA za otroke pripravili številne zanimive dejavnosti. Na osrednjem prireditvenem prostoru je odprta prav posebna LEGO igralnica. V njej se lahko otroci brezplačno igrajo in ustvarjajo z LEGO kockami do neskončnosti vsak dan od 10. do 20. ure, ob nedeljah od 11. do 18. ure. Igralnica bo odprta vse do nedelje, 12. februarja. Otroci se lahko v njej zabavajo tudi na Prešernov dan, v sredo, 8. februarja.

Aleja
Med zimskimi počitnicami vsi v LEGO svet. Foto: Aleja

Drsališče

Po končani igri pa se lahko otroci in njihovi starši odpravijo še na drsališče na ALEJI SKY, ki je odprto od ponedeljka do sobote od 10. do 21. ure in ob nedeljah in praznikih od 11. do 20. ure. Drsališče bo odprto vse do nedelje, 12. februarja. Pričakujejo vas z več kot 1000 m2 ledenimi površinami in 140m dolgimi ledenimi stezami, ki se vijejo po večnamenskem igrišču. Vstopnice za otroke, odrasle in družine so na voljo na blagajni drsališča, kjer si lahko izposodite tudi drsalke in pingvinčke. Ob sobotah je od 17. ure na voljo mini disco za najmlajše, ob 19. uri pa se bodo lahko v disco ritmih zazibali še vsi ostali. Ob nedeljah drsališče postane učilnica na prostem, saj se lahko s Pino Umek in prijatelji učite drsati.

Aleja Sky
Drsajte na edinstvenem drsališču na strehi v Ljubljani. Foto: Robert Krumpak

Delovni čas

ALEJA je že več let zavezana k aktivnemu zmanjševanju porabe energije in okolju prijaznemu delovanju ter je prejela certifikat za energetsko učinkovitost, zato je skrajšala delovni čas med tednom. ALEJA SKY in restavracije so odprte od ponedeljka do sobote od 10.30 do 22.00, ob nedeljah in praznikih pa od 11.00 do 20.00.

Back to top button