ZABAVNO & DRUŽABNO

Lado Bizovičar: Želimo dokazati, da se da

Slovenska muska v Stožicah

Lado Bizovičar, ki bo s prijatelji v Stožicah gostil spektakel, kakršnega Slovenija še ni doživela, je zaradi izjemnega zanimanja spustil v prodajo še rdeči ring. Toda pozor, prireditev ‘Slovenska muska v Stožicah’ bo izvedena le 27. januarja 2024 – in nikoli več!

Kako se je začela zgodba?

“10 let nazaj sva z mojim soborcem Gašperjem Koncem s predstavo o slovenski muski hodila naokoli sama, 27. januarja pa se nama bo v areni Stožice pridružila kompletna slovenska glasbena scena, tako da bo to dobesedno največja humoristično-glasbena izmenjava telesnih tekočin in žalitev, predvsem pa dobre muske in dobrih štosov. En kup novih zadev bo, večino elementov smo povečali in napihnili prizorišču primerno v smislu postavitve, števila sodelujočih, lučne in zvočne izkušnje – tako da zares lahko govorimo o prvem resnem komedijskem šovu pri nas,” zgoščeno predstavi svoj novi mega projekt serijski ustvarjalec presežkov, Lado Bizovičar.

Lado Bizovičar
Lado Bizovičar vabi na Slovensko musko. Foto: Promo foto

Slovenska muska v Stožicah

Spektakel ‘Slovenska muska v Stožicah’ je vzniknil iz gledališke uspešnice Slovenska muska od A do Ž. Vsi, ki ste predstavo videli, veste, da je visokooktanski odmerek smeha. A v primerjavi s tem, kar se pripravlja za Stožice, niste doživeli še nič. Lado in ekipa bodo največji arenski glasbeno-komični spektakel pri nas postavili z ambicijo, da lahko Stožice gostijo tudi gledališke, ne le glasbene in športne spektakle.

Z odrom postavljenim v središče parterja in vrhunsko produkcijo, bodo poskrbeli, da bodo dogajanje lahko jasno videli in slišali vsi gledalci v dvorani. Zaradi številnih sodelujočih zvezdnikov pa bo skoraj nemogoče vse skupaj še kdaj ponoviti – tokrat so se urniki usklajevali tudi več kot eno leto v naprej.

»Predvsem želimo dokazati, da se da. Da Stožice niso le dom športa in glasbe, ampak da je tu mogoče izvajati predstave, kakršnih v Sloveniji še ni bilo. To ni le izjemen ustvarjalni, ampak tudi logistični in tehnični izziv in prepričan sem, da bo ta spektakel odprl vrata za nov segment zabave pri nas,« zaključi Lado.

Lado Bizovičar
Lado Bizovičar Foto: Jani Ugrin
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button