ZABAVNO & DRUŽABNO

Koktajle ji je mešal kar MasterChef

Kdo bi se branil ležanja na havajski plaži z osvežilno pijačo v rokah? Verjetno se strinjamo, da je ideja popolna, sploh glede na trenutne razmere. Enako meni tudi mamica in glasbenica Neža Pančur, ki je te dni predstavila svoj najnovejši poletni singel Honolulu.

Žan Milosavljević in Neža PančurFoto: Promo foto / Menart Records

“Želela sem imeti skladbo, ki bo vsak žur popeljala na morje, v tople kraje, tja, kjer nimamo skrbi in kjer se lepše živi (smeh), in nastal je Honolulu … Meni se že pleše,” je ob izidu nove pesmi dejala Neža Pančur. Pesem, ki jo je napisala skupaj s producentom in možem Damjanom Pančurjem, je tokrat v latino-reggaeton ritmih, v njej pa lahko poleg živih inštrumentov (ukulele, slide kitara itd.) slišimo tudi akustične bobne, s katerimi je skladbo obogatil Enos Kugler. A Enos ni bil edini gost projekta, saj je Neža k sodelovanju povabila tudi svojo učenko solopetja, mlado in odlično Elo Kurtovič, ki je tokrat posnela spremljevalne vokale.

Sicer pa je pesem dobila posebno videzgodbo. Režijo je znova prevzel Luka Blatnik, ki je z mlado umetnico že sodeloval pri skladbi Olivia. “Z Luko sva se res odlično ujela in mu lahko popolnoma zaupam. Hvaležna sem, da lahko ustvarjam s srčnimi in nadarjenimi ljudmi.”

Mamica in glasbenica predstavlja svojo novo pesem.Foto: Promo foto / Menart Records

A Neža tokrat na Honolulu ni v mislih odšla sama. S sabo je namreč kot osebnega mešalca koktajlov vzela tudi vsem dobro poznanega tekmovalca šeste sezone MasterChef Slovenija, Žana Milosavljevića. “Za glavnega igralca sem si predstavljala nekoga, ki zna vihteti kuhinjski nož in bo pravi za rezanje sadja ter pripravo koktajlov,” nam je izbor soigralca v smehu obrazložila simpatična Neža ter dodala, da se vsekakor vidi, da je ta kamer še kako vajen.

Videozgodbo so tokrat posneli na dveh lokacijah, in sicer v ljubljanski Playi, kjer je za pristno havajsko vzdušje poskrbel Cvetlični bar z dostavo suhega cvetja (barvni palmovi listi) in na sanjski peščeni plaži Lignano v Italiji. “Ja, res ni Honolulu, ampak, če dobro poslušate pesem, pojem o tem, da bi šla na tiste rajske havajske plaže, ne da sem že tam,” je v smehu zaključila Neža.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button