ZABAVNO & DRUŽABNO

Klopca želja Saše Lešnjek

Pevko in igralko Sašo Lešnjek je širše občinstvo spoznalo v muzikalu Briljantina, kjer je zaigrala v vlogi živahne Sandy. Od takrat je minilo nekaj let, občinstvo pa je pevko spremljalo na njeni samostojni glasbeni poti, na kateri se je predstavila kot izvajalka in tudi kot avtorica s pesmimi Zaljubljena v ta svet, Nazaj v Piran ter Pelji me nazaj.

Arnej Ivković in Saša Lešnjek sta združila moči.Foto: Promo foto

Da je njena želja po ustvarjanju velika dokazuje tudi z novo pesmijo Klopca želja, v videospotu pa je pevka pokazala tudi svoj plesni talent. Zgodba govori o tem, kako punca vsak dan skozi okno opazuje klopco v parku, na kateri se je tudi sama zaljubila. Na njej se vedno menjujejo pari – nekateri se razidejo, drugi zaljubijo in zdi se kot da cel svet hiti mimo in se spreminja, samo ona s svojim dragim še vedno ostaja točno tam kjer je, iz dneva v dan bolj srečna in zaljubljena.

Saša LešnjekFoto: Promo foto

Čutni ples z Arnejem Ivkovičem

Klopca želja torej govori o zaljubljenem paru in njuni neskončni ljubezni, ki skozi leta ostaja nespremenjena in iz dneva v dan močnejša. Plesni značaj pesmi je pevka predstavila tudi v videospotu, v katerem je zaljubljen par uprizorila z zmagovalcem Zvezde plešejo 2018, Arnejem Ivkovičem.

Videospot za novo pesem Klopca želja je bil posnet v prelepi grajski dvorani Posavskega muzeja Brežice, k sodelovanju pa je pevka ob Arneju povabila tudi del kreativne ekipe šova Zvezde plešejo; koreografa Miho Krušiča, ki je prevzel vlogo producenta in idejnega vodje.

Kaj pa ostala ekipa? Jan Filip Jordan Frangeš je prevzel snemanje in montažo, make up in pričesko je prispevala izjemna Lea Bole, za prečudovito obleko pa je poskrbela Elisa Sandes (Elisa Design), katere prelepe kreacije lahko prav tako spremljamo v šovu Zvezde plešejo.

Saša Lešnjek je zaplesala romantični valček.Foto: Promo foto

Dvojni obrati so ji delali težavo

Edina stvar, ki ji je delala preglavice, so bili dvojni obrati, saj je
med njimi vedno izgubila ravnotežje in enkrat med vajo tudi pošteno
padla. “Še zdaj imam modrico na kolenu. Ampak nič za to, je bilo
vredno,” je v smehu pripomnila Saša.

Saša Lešnjek je o nastajanju videospota za novo pesem še povedala, da sta v videu romantično zgodbo z Arnejem ponazorila skozi ples in da je izjemno hvaležna, da je bil Arnej pripravljen sodelovati. “V plesu sem neskončno uživala, vedno sem oboževala ples in res sem presrečna, da sem imela vsaj enkrat v življenju možnost plesati s tako profesionalnim in simpatičnim plesalcem. Nič se mi ni zdelo pretežko, tudi Arnej je kmalu opazil, da se hitro učim in mi je sprva preproste korake tekom vaj malce bolj zakompliciral.”

Arnej Ivković in Saša LešnjekFoto: Promo foto
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button