ZABAVNO & DRUŽABNO

Kdo je Plestenjakova Marta?

Jan Plestenjak ne spi na lovorikah

Čas je za nekaj drznega. Čas je za sprostitev in dobro zabavo … čas je za vse, kar dobro sede. Jan Plestenjak po velikih uspehih, ki jih s svojimi skladbami in albumi niza že skoraj trideset0 let, predstavlja nov glasbeni izdelek. Dobro sede, katere besedilo in glasbo je napisal Jan sam, je udarna skladba, nabita s pozitivo. Skladba, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

»Čutim, da moram v teh čudnih časih dati ljudem pesem za sprostitev, za žur … malo porednosti dobro sede – tudi to je življenje!«

Jan Plestenjak
Jan Plestenjak predstavlja novo udarno skladbo Dobro sede. Foto: Neo Visuals

Posnel že 50 videozgodb

Kaj pa vam dobro sede? Ljubezen? Druženje s prijatelji, dobra hrana, spogledovanje … morda nekaj kilometrom spročujoče vožnje. Vse to in še več Jan zajame v svojem 50. videospotu, ki je tudi tokrat delo utečene ekipe Neo Visuals. V njem lahko poleg Žana Serčiča in Cotota vidimo tudi znanega vlogerja Komotarja in državnega prvaka v ‘street workoutu’ Sergeja Stijovića, Janu pa na drugi strani družbo dela prav posebna dama po imenu Marta. Kdo je torej Marta? Odgovor se ponuja v Janovi najnovejši videozgodbi!

Jan Plestenjak
Jan Plestenjak in skrivnostna Marta. Foto: Neo Visuals
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
1
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button