EVROVIZIJA

Katera mega uspešnica je združila zasedbi Kalush Orchestra in The Rasmus?

In the Shadows v novi preobleki

Legendarna finska zasedba The Rasmus, ki je na glasbenih odrih prisotna že trideset let in ki je znana po uspešnici In the Shadows – je skozi uspešnico In the Shadows, ki je stara skoraj dvajset let – združila moči z aktualnimi evrovizijskimi zmagovalci Kalush Orchestra.

Zasedbi Kalush Orchestra in The Rasmus. Foto: Maksym Fesenko

Kultna zasedba

“Zagotovo se vsi Ukrajinci mojih let in malo starejši zelo dobro spomnijo skladbe In the Shadows, ki jo prepeva skupina The Rasmus. Imel sem 17 let, ko sem jo slišal prvič. Vedno znova in znova sem jo poslušal. Nikoli si nisem mogel predstavljati, da se bom osebno srečal s skupino The Rasmus. Še več, nisem si predstavljal, da bom sodeloval pri novi različici te kultne pesmi. Veseli smo, da smo se znova združili s skupino The Rasmus in sodelovali s temi kul glasbeniki. Cenimo njihovo glasbo in njihovo podporo Ukrajini. In so tako iskreni in odprti ljudje,” je v imenu Kalush Orchestra dejal Oleg Psiuk.

Edistven zvok

Finski zvezdniki pa so ob tej priložnosti dejali, da jih je pri zasedbi Kalush Orchestra v hipu navdušil edinstven zvok, ne nazadnje pa tudi petje, flavta in rap.Bilo je navdihujoče slišati, kako se lahko ta pesem tako znova rodi,” je dejala zasedba The Rasmus, ki je originalno verzijo pesmi In the Shadows izdala leta 2003.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button