TORINO 2022

Kaj pravi Ronnie Romero, predstavnik Bolgarije, o LPS in Konstrakti?!

Bolgarija stavi na Intelligent Music Project

Na prihajajočem tekmovanju za pesem Evrovizije v Italiji bo Bolgarijo zastopala rock skupina Intelligent Music Project, ki jo vodi pevec Ronnie Romero, opazna osebnost v svetu rocka in heavy metala. Romero je v svoji karieri pel v številnih odličnih zasedbah, kot so Lords of Black, Walter Giardino’s Temple, The Ferrymen, Vandenberg, Sunstorm, prav tako je bil frontman legendarne skupine Rainbow z Richiejem Blackmoreom. Intelligent Music Project se bo pomeril s hard rock skladbo Intention za katero so že posneli tudi atraktiven videospot.

Na rock letos poleg bolgarskih predstavnikov stavijo tudi Finska, Nemčija in Moldavija.

Poleg glavnega vokalista Romera so v postavi zasedbe Bisser Ivanov na kitari, spremljevalni vokal Slavin Slavchev (zmagovalec X-Factor Bolgarija), Ivo Stefanov, na bass kitari Dimiter Sirakov in Stojan Jankulov na klaviaturah. Jankulov je že stal na evrovizijskem odru. Ob Elitsi Todorovi je namreč zastopal Bolgarijo leta 2007 v Helsinkih (s skladbo Voda je osvojil 5. mesto) ter leta 2013 v Malmöju s skladbo Samo Shampioni.

Ronnie Romero, predstavnik Bolgarije na Evroviziji, o tekmovalcih iz Slovenije in Srbije: LPS bom poslušal v avtu, Konstrakta pa bi dobila moje glasove, ker je presenetljivo drugačna!

Pesem je spevna, bas linija je enkratna

Roni je povedal, da sta ga prepričala tekmovalca iz Slovenije in Srbije. Za skupino Last Pizza Slice (LPS) pravi, da je komad Disko res kul! “Pesem je spevna, bas linija je enkratna. Gre za pesem, ki jo lahko večkrat poslušaš v avtu in se je ne naveličaš. Danes jo bom znova poslušal med vožnjo!”

Zelo osvežujoče

Za Konstrakto, predstavnico Srbije, o čigar nenavadni pesmi In Corpore Sano govori že cela regija pa je dodal: “Konstrakta je presenetljiva in drugačna. Koncept, besedilo in predstavitev je tvegana in predstavljena s tako ogromno samozavestjo. V času, ko si vsak želi biti nekdo drug, je to zelo osvežujoče. Odlična izvajalka!”

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button