ZABAVNO & DRUŽABNO

Eva Boto: Bilo je nepozabno po štirih mesecih znova stati na odru

Postavna Korošica, Eva Boto, se kljub krizi prireditev zaradi koronavirusa ne ustavlja. Po akustičnem druženju v Dolenjskih Toplicah je Eva 18. julija v Rožnem vrtu na portoroški plaži pripravila samostojni koncert z bendom.

Eva Boto je predstavila svoje številne uspešnice.Foto: Matjaž Kosmač / MaKo Studio
Eva BotoFoto: Matjaž Kosmač / MaKo Studio

Na prizorišču, ki je bilo zaradi ukrepov zmanjšano in številčno omejeno, je Eva Boto z odličnim bendom obalni publiki predstavila opus svojih pesmi s premiernega albuma in nekaterih popularnih motivov iz šova Znan obraz ima svoj glas, na katerem je lani zmagala.

»Bilo je čarobno in tako sproščena kot sem bila tukaj, nisem bila že dolgo. Rožni vrt v Portorožu je eden najlepših koncertnih prizorišč v Sloveniji in kapo dol, da se kljub vsem ukrepom dogajajo tako lepi koncerti. Bilo je nepozabno po štirih mesecih stati na odru z bendom in deliti vse lepe trenutke z njimi in s publiko. Po odzivih sodeč mislim, da smo vsem prisotnim pričarali nepozaben večer,« je po koncertu dejla Eva Boto, ki v podobnem ritmu nadaljuje tudi avgusta, ko bo ob nekaterih akustičnih večerih in koncertih nastopila po Sloveniji. Njen zadnji singel, skladba Lepo je živet z njenega premiernega albuma, je odlično sprejet tako po radijih, YouTube videu in seveda na koncertih.

Poletni koncert na portoroškem Rožnem vrtu.Foto: Matjaž Kosmač / MaKo Studio

»Uživajte poletje, pazite nase in mislim, da se lahko ob držanju ustreznih ukrepov vseeno imamo lepo. Želim vam eno lepo, dolgo in sonca polno poletje,« je za konec še dejala nekdanja evrovizijska predstavnica Eva Boto.

Seveda ni pozabila niti na zadnji singel Lepo je živet.Foto: Matjaž Kosmač / MaKo Studio
Nekdanja evrovizijska predstavnica je uživala kot že dolgo ne.Foto: Matjaž Kosmač / MaKo Studio
Priklon po zaključenem koncertu …Foto: Matjaž Kosmač / MaKo Studio
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X