PROMOCIJA

Doživite nepozabno noč čarovnic

ALEJA vabi v svojo družbo

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Ali ste pripravljeni na najbolj strašljivo noč v letu? Se že veselite izrezovanja buč in čarovniških kostumov? Najbolj sodobno nakupovalno središče na svetu ALEJA vas bo ta konec tedna navdušilo s čarovniškim vzdušjem ob noči čarovnic, ki bo očaralo tako mlade kot tudi mlade po srcu.

Coprniški ples

V soboto, 28. oktobra, bodo od 16. do 19. ure v osrednjem prostoru ALEJE potekale številne delavnice za najmlajše obiskovalce. Otroci bodo lahko ustvarjali čarovniške klobuke, spletali pajkove mreže, barvali buče in izdelovali duhce. S čarovnico bodo zmešali čarobni napoj ter sooblikovali plesno koreografijo za pravi ALEJIN coprniški ples. Poskrbljeno bo tudi za strašljivo poslikavo obrazov v duhu noči čarovnic.

Modna prestolnica

ALEJA je modna prestolnica, ki narekuje tudi jesenske modne trende. V številnih trgovinah obiskovalce tako čakajo kolekcije, dostopne za vsak žep, izbirajo pa lahko med skoraj 1000 blagovnimi znamkami. Letošnjo modno jesen zaznamuje kombinacija retro in futurističnih elementov, igra s teksturami ter plastenje oblačil. Prehod sezone je obarvan v nevtralne barve, kjer prevladujejo belkaste, kremne, čokoladne barve in sivi odtenki. Za drzne so tu kovinske barve, ki bodo popestrile jesensko in zimsko garderobo.

Novembra v Aleji pripravljajo še posebno modno nagradno igro z bogatimi nagradami.

Noč čarovnic
Noč čarovnic v Aleji. Foto: Aleja
Back to top button